A placate kaj vnaprej, ce rezervirate app
Ponavadi lastnik apartmaja, da svoj bančni račun na katerega mu potem nakažeš (običajno zahtevajo, da plačaš en ali dva dni v naprej, vsaj pri nas je bilo tako).
Vem pa, da je kolegica plačala tudi preko vrednostnega pisma (mislim, da se tako reče), torej je poslala denar po pošti v kuverti, vendar jaz tega ne bi ravno reskirala, ker nikoli ne veš če ta denar res pride do lastnika ali kdo kuverto že prej odpre.
Konec koncev pa se tudi sam lastnik lahko zlaže, da denarja ni prejel..
Jaz samo pokličem, rečem kdaj bi rezervirala in to je to. V naprej nismo nikdar plačali, še po denar je znal priti zadnji dan ali pa smo dali komu, ki se je glih vračal in mu je nesel spotoma, 1x pustili pri sosedu, 1x šli po ključ k njemu domov, hoteli plačat, pa je rekel, naj prinesemo, ko se bomo vračali, pa poberemo še od drugih denar in jim damo ključe apartmajev.
Jaz samo pokličem, rečem kdaj bi rezervirala in to je to. V naprej nismo nikdar plačali, še po denar je znal priti zadnji dan ali pa smo dali komu, ki se je glih vračal in mu je nesel spotoma, 1x pustili pri sosedu, 1x šli po ključ k njemu domov, hoteli plačat, pa je rekel, naj prinesemo, ko se bomo vračali, pa poberemo še od drugih denar in jim damo ključe apartmajev.
[/quote]
Verjetno hodite že 20 let k istemu človeku. To je nekaj čisto drugega.
Forum je zaprt za komentiranje.