Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Umag – Sol polynesia – MNENJA

Umag – Sol polynesia – MNENJA

Pozdravljeni!

Tja bi šli letos na dopust z 9 mesečnim dojenčkom, pa me zanimajo vaše izkušnje – kakšni so apartmaji, plaža, sprehajalne poti… Se priporočam za kakšne fotografije!

Hvala!!

Sanja

Pred leti bili tam za prvomajske praznike. Meni se zdi v redu. Lepa lokacija, oddaljenost od plaže različna (odvisno v katerem traktu dobite apartma), vendar nobena ne predaleč (vsaj po mojem mnenju), lepe sprehajalne poti, plaža urejena-betonirana, tobogani itd.. Mislim, da ne morete veliko zgrešiti. če se odločite za to destinacijo.

Mi smo bili pred 2. letoma z takrat 2-letnima dvojčicama v tamkajšnjih bungalovih. Rezervirali smo bungalov in ne apartma, ker pri bungalovu ni stopnic in sta lahko punčki brez strahu tekali sem in tja. Nam je bilo super predvsem zaradi obilice sence. Bili smo v predelu, kjer smo imeli potko do plaže ves čas v senci, pa še super je tisti vonj po borovcih. Koristili smo tudi polpenzion v restavraciji, kjer naj pohvalim pester in okusen izbor hrane. Malo je bila moteča gneča, ki se je nabrala predvsem ob večerih, ko so začeli z večerjo, ampak vseeno je šlo. Super je, ker se veliko dogaja: vlakec do mesta, glasba, tobogani, bazeni,…. Kopali smo se v zalivčku, kjer je prod – drobni kamenčki. Všeč nam je bilo, da je na začetku nizka voda in da je mivka v vodi (vsaj tam ko smo se mi kopali). Mi se bomo zagotovo še vrnili tja.

Napisala bom tole za vse, ki boste kdaj potrebovali informacije o naselju Sol Poynesia. Ravnokar smo se vrnili z dopusta v teh apartmajih. Samo naselje in plaža sta super, urejena, z ogromno senčke, skratka to nam je bilo všeč. Apartmaji pa so bili obup! Eni apartmaji so obnovljeni, zato o tistih ne vem nič povedati, mi pa smo bili v studiu za tri osebe, katerega oprema je bila zelo dotrajana in marsikaj je kar manjkalo. Šokirana sem bila tudi, ker hladilnik ni imel zamrzovalnega predala, ki se meni zdi kar pomemben na dopustu. Suma sumarum, če zaokrožim, se mi cena za najem apartmaja v tem naselju res previsoka glede ne tisto, kar ponuja.

LP

Pod tale post se pa podpišem. Mi smo bili tam leta 2007, ker je bila tamala stara šele eno leto smo namesto hotela izbrali apartma. Plaža in samo naselje je primerno za otroke (zato smo tudi to izbrali). Apartmaji pa obup. Smo pa imeli APP 2+1, zadja vrsta ob plaži (cca 50 m), ti sigurno niso bili že lep čas obnovljeni. Cene pa zasoljene.

Če pa kdo želi kakšno slikco mi lahko piše na mail : pikicalana@gmail.com , ampak šele po 12.07., ker smo trenutno na dopustu.

A je bil kdo v obnovljenih apartmajih? Kakšni so? So daleč od plaže?

Lp

Kakšni so kamini na terasi? So uporabni ali zgolj za okras?

Lp

Mi hodimo v Sol Polynesia že 9 let, čez prvomajske praznike.
Sprehajalne poti super, senčke veliko, plaže urejene, bazen za otroke, otroška animacija… Bili smo tudi že v vseh tipih apartmajev in bungalovih. Največji bungalovi res nimajo stopnic, 4+1 in 2+1 pa jih imajo (letos smo bili na to še posebej pozorni, ker imamo otroka, ki je pred počitnicami shodil). Pri apartmajih pa je odvisno, nekaj jih je brez stopnic (večinoma obnovljeni), večina pa ima stopnice in tudi za male otroke nevaren klanec… Oprema pa je v vseh približno enaka, obnovljeni imajo novejšo kuhinjo (v hladilniku NI zamrzovalnika), prepleskane stene in obnovljene – povečane terase (pritličje).

To bi bilo v grobem, če pa te še kaj zanima, pa vprašaj…

lp

kar se pa tiče kaminov… Če ga hočeš koristit, moraš imet mrežico (lahko jo kupiš v trgovini Plodine v Umagu in je poceni), če boste pa pekli hrano za več ljudi, pa priporočam, da vzamete svoj roštilj s seboj

Pozdravljeni,

je v teh apartmajih pralni stroj oz. je sploh mogoče v naselju oprati oblačila kot npr. v kampih?

lp

tega pa žal ne vem, nismo nikoli potrebovali…

Sem se kar malo ustrašila, glede na mnenja o app. Je bil kdo zadnje čase tam? Zanimajo me bolj sveža mnenja.
Pa še eno vprašanje: ali je treba brisače nesti s seboj?
Hvala, upam na kake informacije. Lp

Za brisače sem že našla, da jih ni treba, da jih menjajo tedensko.

Tule je kar nekaj lanskih ocen:
https://www.booking.com/hotel/hr/solpolynesia.sl.html?aid=318615;label=New_Slovenian_SL_5226425785-623Tg_6DbdcKSkZBrj54hAS217247188773%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=b89f5807b936de73d451d118279aa240;dest_id=-99181;dest_type=city;dist=0;hapos=1;hpos=1;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srepoch=1524722598;srfid=a015993ec79cefd3d5ba5a16eb4338546168bcb9X1;srpvid=aebb2a92f38c00cf;type=total;ucfs=1&#tab-reviews

Kadar iščem namestitev na bookingu, tistih z ocenami pod 7 sploh ne gledam, tale ima 6,8 …
Ne bi šla tja.

Danes smo se vrnili. Tako tako je. Ni ravno razkošno, je pa luštno. Veliko sence, bazen, apartmaji pa so bolj bogi, a bilo je relativno čisto. Z malimi otroci ne bi hodila tja.

Apartmaji so skromni, ampak čisti. Cena je ugodna, veliko zelenja, bazen je O.K. Imajo tudi stojalo za perilo, kuhinjskega pribora je bilo dovolj, le dzezve ni bilo.
Sicer pa prijetno za majhne otroke.

A sta začetek junija bazena zraven restavracije že odprta?

Hvala za info.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close