Terme Snovik
Mene je pa radar ujel točno za tablo, kjer ni bilo še nobene hiše, pa tudi sicer je bila cesta v obe smeri prazna. Prekoračila sem 7 (sedem) km. Zgleda, da tiste goste, ki jih ne prežene mrzla voda, odženejo policaji.
Je pa tega kakšnih 7 let. Potem nisem več šla. Kot slišim in lahko preberem, je še vedno isto.
Mene je pa radar ujel točno za tablo, kjer ni bilo še nobene hiše, pa tudi sicer je bila cesta v obe smeri prazna. Prekoračila sem 7 (sedem) km. Zgleda, da tiste goste, ki jih ne prežene mrzla voda, odženejo policaji.
Je pa tega kakšnih 7 let. Potem nisem več šla. Kot slišim in lahko preberem, je še vedno isto.
[/quote]
jp, men pa takoj, tista vas na križišču proti Lj. oz Kamniku, prvo so ene dve hiše, pol je pa revnina, prazna cesta, tud komarju ne moreš bit nevaren, kaj šele komu drugemu in malo po gasu daš, oni pa tam za eno staro hišo streljajo, men so še tri pike vzeli, ene šest let nazaj. Skratka katastrofa od toplic, ceste in policajev, čist brezvezno vse skup.
Fačuzi v Atlantisu je premija za cel Snovik v kompletu.
jp, men pa takoj, tista vas na križišču proti Lj. oz Kamniku, prvo so ene dve hiše, pol je pa revnina, prazna cesta, tud komarju ne moreš bit nevaren, kaj šele komu drugemu in malo po gasu daš, oni pa tam za eno staro hišo streljajo, men so še tri pike vzeli, ene šest let nazaj. Skratka katastrofa od toplic, ceste in policajev, čist brezvezno vse skup.
Fačuzi v Atlantisu je premija za cel Snovik v kompletu.
[/quote]
si peljal grdo resnico v fačuzi? 😂
Res je, tam hinavsko merijo hitrost, ker vsak malo bolj potegne in tam si policaji dobesedno hodijo nabirat plačilce. Na tej cesti dobis vtis, da nikogar ne ogrožaš, ker so hiše precej dlje od ceste, je pregledno in še to ni podobno nobenemu naselju. Tam pa kjer bi res rabili stat, višje v Tuhinju so hiše čisto ob cesti, otroci hodijo po cesti iz šole, ne tam pa jih ni.
Za nameček pa te opalijo po žepu v Snoviku za mrzlo vodo in neprofesionalen odnos receptork.
ehh, pa ja, mislim, da je bilo 30/40 metrov 65/h na 50 omejitev, to ni nobeno divjanje na prazni cesti, ta kazen je kraja denarja, samo to so krivi tisti v parlamentu, ki take zakone sprejemajo, policaji so pa pač pod pritiskom nadrejenih, čeprav vejo, da je zakon nepaktičen in zgrešen. Zakoni so tako narejni, da najebejo pošteni ljudje ob majnih prekrških in keširajo pošteno zaslužen denar.
Klošarjem, ki ti kaj ukradejo, poškodujejo imovino, tipom brez izpita, kupljenim izpitom, ki divjajo z ukradenimi tablicami, neregistriranim avtomobilom in dnevno delajo pizzdarije pa ne morejo nič.
Forum je zaprt za komentiranje.