Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katera slovenska pokrajina vam je najbolj lepa?

Katera slovenska pokrajina vam je najbolj lepa?

Primorje, Goriško, Notranjska, Gorenjska, Dolenjska, Štajerska, Koroška, Prekmurje?

Pa tebi?

ker so vse prekrasne

Samo res ja, težko je reči, katera je najlepša. Recimo Posočje je noro lepo, Julijci spet noro lepi, greš v Logarsko ali pa Robanov kot, spet izjemno. Greš pogledat kako jamo ali slap, spet super. Greš pa recimo na Kozjansko ali pa recimo v Goričko, čist drug tip narave, vendar vseeno lep.
Izjemno naravo imamo v Sloveniji. Glede mest pa žal tega ne morem reči.

Slovenska pokrajina je zelo raznolika. Ne da se je primerjati. Ne moreš primerjati Krasa s Prekmurjem. Oboje je čudovito, a popolnima različno.
Imamo čudovita mesta in mesteca. Res, Slovenija je lepa.

Pa tebi?
[/quote]

Dolenjska.

Glede narave smo res super. Mesta pa so pa dolgočasna, pogosto zanemarjena.

Morje. Pa ne Portorož, Koper, Izola, Piran.
Samo en kanček obale pod klifi.

Katera mesta so to?

Pa valjda štajerska. Toliko vinogradov in vinskih cest …

Primorska
sploh ob morju
tam je toliko bejb zgoraj brez

Ti si pa še zmeri na zgoraj brez ? ;:))

:)))))))

Vse so po svoje lepe, najbolj pa je meni lepa Gorenjska.

Ti si pa še zmeri na zgoraj brez ? ;:))
[/quote]

Mavro zna samo tako.

Mavro zna samo tako.
[/quote]
Se ni nič spremenil.

kdo je to mavro?

če mi ne boste po resnic povedal, vas bom zašpecal mon č

Ja, Mauro, ti kar daj))))

Ja veš da. Mi jih boš tok zašpecal, da bom morala vodit evidenco. No ja, 14 dni maš časa špecat, ker sm fraj. Pol ti pošljem pa račun 😀

Ja veš da. Mi jih boš tok zašpecal, da bom morala vodit evidenco. No ja, 14 dni maš časa špecat, ker sm fraj. Pol ti pošljem pa račun 😀
[/quote]

saj jaz vodim evidenco
črna lista pa to 🙂

Gorenjska, ker mi je všeč ravno polje, pa gore ‘za kuliso’. In Istra, ker me nekoliko spominja na Izrael. Žal je lega bistveno nižja, kot recimo Jeruzalem.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

saj jaz vodim evidenco
črna lista pa to 🙂
[/quote]

Aja, saj res. Mene nikdar ni blo na tisti listi. Pa še razvajal si me 😛 Zdaj si nagrado jemljem kar na cvetju in pri tvoji Goldi :)))

Naša Slovenija je res biser kar se tiče narave. Obožujem morje, zaledni del z lepimi razgledi še bolj, vrhove gora, sploh Špikovo skupino, dolino Soče, sanjave dolenjske griče, vesele Štajerce (čeprav sem čistokrvna Ljubljančanka), vsake toliko pa rabim krajši odklop v Prekmurju, kjer se mi zdi, da sem čisto drug človek.

Za živeti, moja, primorsko obalna. Za dopustovanje Posočje, predvsem skrajno zahodni kraji, Robidišče in podobno. Včasih Dolenjska.

Si sposodim kolo in pravac med njivami brez konca. Naletiš na en bife…. 5 domačinov za mizico in kelnarca. Naročim pir…….pade debata, povem, da sem z drugega konca SLO, sem takoj zanimiva. Se naklepetamo…… mislim, takih ljudi ni nikjer na Gorenjskem, v LJ.!!
Ko bom stara, se preselim na severovzhod. <3 Pa še toplice maš na vsakih par kilometrov!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close