Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tako, ko opazujete, kam gre narod rad za prvomajske?

Tako, ko opazujete, kam gre narod rad za prvomajske?

O tem se že dolgo nismo debatirali. Katere destinacije so sedaj popularne? Pa ne mi omenjat Tajske, ker sedaj gre pa res tja čisto vsak.

No, kam greste tisti, ki ne boste doma?

Jaz sem totalno za luno al Mars… Nikogar ne poznam, ki gre na Tajsko za prvomajske. Morda Dieter Bohlen… Jaz si te praznike predstavljam kje bližje v Evropi, recimo Dunaj, Rim, Muenchen, Benetke. Ali pa Cerkniško jezero in Slivnica, Piran in zaledje, Trenta in Planica, Belopeška jezera in Kranjska gora, Blatno jezero in Budimpešta. Lahko tudi Rašica in Šmarna gora…

Letos verjetno na Škotsko. Drugače pa par destinacij iz zadnjih let: Korzika, Kreta, Južna Italija, Avstrija, Nemčija, Češka, Portugalska, Španija … vedno tako, da je aktivno – hribi pa to (ne poležavanje na obali, ampak aktivno športanje).
Včasih pa povsem po domače: slovenske gore in hribi.

Ja kam drugam kot v Istro ali na kakšne bližnje otoke prikolico postavljat 🙂 Sezona morja se bo odprla.

jaz razmišljam, da bi šel na Škotsko

Imamo stanovanje v Istri NG in gremo vedno tja za otvoritev sezone.

Pojdi raje v Dubrovnik ali Split. Ni samo Škotska lepa in zgodovinska dežela.

Prosta bom samo dva dni skupaj. En dan bova šla do slo morja in se malo posončila. Drug dan pa po trenutnem navdihu. Letos varčujeva, zato odpade vse, kar je dražje od 20 eur.

Meni se zdi to fenomenalna ideja. Edino nisem čisto prepričana, če bo to maja, bolj verjetno junija ali julija.

[/quote]

potem grem raje v Slovenijo 🙂

[/quote]

So že začeli navijači Hrvaške, ki še niso bili nikjer druje po svetu.

Parcela kliče:)
Se že veselim, sploh če bo morje že aprila tako toplo, kot lani.

Postavili bomo prikolico in uživali.Če bo seveda vreme.

Na naši firmi smo doma 9 dni.

Verjetno bo kakšen dan delo doma, 3-4 dni pa bi znali skočit na morje.

kar v našo finco na kanarskih

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close