Terme Olimia
meni osebno so to najboljše terme v Sloveniji. Veliko bazenov, sploh poleti, ko je še Aqualuna odprta, lepa okolica, animacije in zabava zvečer. V hotelu te pričaka torba z kopalno brisačo in kopalnim plaščem – tako da nekaj prtltljage lahko ostane doma.
Mi smo šli lani ko so imeli ponudbo počitnice v dveh deželah. Najprej Terme Tuhelj, potem pa v Olimije. Vendar nas Tuhelj ni tako navdušil, kakor pa Podčetrtek. Mi gremo spet za podaljšan vikend v avgustu dol, pa upam, da nam bo služilo tudi vreme.
Jaz osebno priporočam in smo se že lani odločili (če nam bodo le finance to dopuščale), da se bomo vsako leto vrnili vsaj za kakšen podaljšan vikend.
Nam so to najboljše terme, hodimo že devet let. Smo že vse nastanitvene enote dali čez, z družino v Roso, z možem si pa vsako leto za obletnico privoščiva Sotelio in Orhidelio. Res je fajn za otroke in odrasle. Pa veliko je za videt v okolici….mi gremo že cez 4 dni. Tuheljske pa tudi nas niso navdušile. Uživajte.
po prenovi je termalija en sam beton in kvazi moderen design, prej iz savne spodaj pogled čez griče, sedaj zaprtost v beton, ki duši. arhitekt je gotovo plačan od konkurence. nikoli več, toliko boljših savn. polno osebja, ki nadzoruje. domov odideš nesproščen. čudno, glavno da so sami s seboj zadovoljni.
Danes prvič za en dan in zelo razočarana. Kupila sva ta dražjo varianto, ko si lahko v vseh kompleksih. Pa samo 5x grem lahko iz enega bazena v drugega… Čakaš v vrsti na prehodu čez vrata, ki se odprejo z zapestnico. Kako neumno, namesto da bi uvedli različne zapestnice. Zunaj ni tuša, ni ene uboge kabine da se preoblečeš, ni wcja… Za vse to je treba kar daleč v notranjost, folk se sploh ne stušira, prepoteni hodijo direkt v bazen… Zdaj pa tudi sama, ker ni šans da grem 100 m lod tuš. Skratka… Prvič in zadnjič.
Mene pa ravno ta prenova zanima. Mi smo se vedno kopali v notranjih dveh bazenih, predvsem pod tistim šotorom, ki mi je bil zelo kul. Edino mi ni bilo všeč, da je bilo, ko si šel iz enega bazena skozi jedilnico mrzlo. Kako pa je sedaj tam urejeno? Je še tisti bazen pod šotorom? Je treba zdaj, če ni šotorskega bazena kaj doplačati? Prosim če kdo ve, če lahko pomaga.
Forum je zaprt za komentiranje.