Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje na morju ste se imeli res lepo

Kje na morju ste se imeli res lepo

…in zakaj? Zanima me tudi kakšna je plaža, igrala v morju, če je senca, športni objekti, mesto, trgovina, skratka vse. 🙂

Straško na Pagu, NAJBOLJŠE IN SUPER.

Jaz za morje smatram že reko Savo… najlepše je pocitnikovati v Zidanem Mostu, SŽ imajo vedno proste sobe, nedaleč stran od reke, v bližini pa je tudi “gondola” za čez reko. Lepo je, mirno in ugodno

V autocampu Čikat na Lošinju.
Dobra lega parcele, umirjen camp, čisto morje, pomirjajoč vonj borovcev in ostalega rastlinja na otoku, jutranji in večerni sprehodi po potki ob obali, živahno dogajanje v mestu na Malem Lošinju.

Na Norveškem – naravnost noro

Straško je kar ok.
Camp Šimuni pa je čista nočna mora.
Natrpan camp do zadnjega kotička, dobesedno sosedu gledaš v posteljo in krožnik,
24 urna animacija/ zabava/ glasba – nobenega miru, natrpana plaža, sence skoraj ni …

V Kopru, ker je bila takrat ob meni, meni zelo ljuba oseba.

Na Českem. Morje kot se šika! 😉

med njenimi bedrci ♥
vsak večer drug par ♥♥

Gondola, proste sobe, Židan most, lepo…

V Italiji sem najsrečnejša…. pa ni mus da je morje, lahko je ogled Rima, Benetk, Gardaland…..

Hvar je zame v celoti čudovit otok. Dopustujemo pa v zalivčku z nekaj hišami, 30km do prve trgovine, mir, čisto morje, hiša tik ob morju, počiš se na ležalnik na terasi in si noge namakaš v morju. Neprecenljivo.

Hvar, Starigrad.

Še posebej na kakšni luksuzni jahti 😉
haha, ali pa v šiptarskem kafiču s pogledom na jahte 😛

Ja, mi je lep tudi Stari grad in Jelsa in Hvar, a najlepša mi je Vrboska, mičkena in luškana.

Hvar, Stalingrad je prekrasen, vsako leto sem presenečen, kako neverjetno je tam.

Te lahko prosim, da napišeš kaj več…kaj se splača pogledat bolj v okolici Osla npr.?
Hvala.

Hvar, jaaaaa! Vse enako, le da zaliv z le eno samo hišo, lastna plaža, senca ali sonce. Lahko čofotaš po vodi in debatiraš s tistimi, ki na terasi pred hišo igrajo karte. Ni boljšega!

Ne povem, itak. Je pa bistveno južneje od vaše ljubljene Istre in z raznimi animacijskimi kampi natrpanega Kvarnerja 😉 Komaj čakam ta svoj mirni kotiček…

Meni in moji familiji pa je najlepše v Izoli. Celo tako smo jo vzljubili, da smo si privoščili stanovanje tam. Luštno, malo mesto, ljudje kar jih poznam so super. Nekega dogajanja posebnega ne potrebujemo in me ne zanima če je ali ni. Zaledja je dovolj za užitek v naravi, morju, gričih, nakupih v Trstu, kar ti pade na pamet. Pa kontra okolica domači Gorenjski.

v Grčiji vedno 🙂

Ma jaz se imam povsod lepo. Sem ena od tistih norih ljudi, ki znajo najti lepo v skoraj vsem…ko sem pa na dopustu, pa ne vem, kaj mi lahko še to pokvari. Vse situacije sprejmem, slabe so mi zabavne (“slabe”…), dobre me pa itak vzdignejo nevemkam. Ne kompliciram, veliko mi je prihranjenega s tem!

Sanjsko!

Pašman in Mljet. Predvsem zaradi miru.

Noro mi je v Grčiji 🙂

Meni tudi grcija, pa losinj… mali losinj.
Noro mi je v Grčiji 🙂
[/quote]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close