Najdi forum

London poleti

Zdravo!
Hčerki imam namen presenetiti z izletom v London. Šle bi za kake 3 dni, pomladi ali poleti. Ker nimam pojma o potovanjih me zanima, kam naj se obrnem za informacije o avionskih letih, prenočiščih. Ali se da vse največje znamenitosti videti v lastni režiji s pomočjo tiskanega vodnika?
Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem za odgovore.

Super ideja, London je super za podaljšan vikend. Wizzair in Easyjet letija iz Ljubljane v London, kar zelo olajša potovanje, ker se ne rabiš voziti do npr. Benetk.. Pa še karte so zelo ugodne. Malo pobrskaj in primerjaj njihovo ponudbo – jaz sem šla letos konec marca in je bilo super, tudi vreme je bilo ok. Cene obeh ponudnikov pa približno enake, tako da je odvisno kateri termin bi šle in potem na podlagi tega izbereš. Vse se da videti v lastni režiji, ker je javni prevoz zelo dobro urejen in lahko v enem dnevu veliko vidiš. Upam, da je moj odgovor v pomoč. Lp 🙂

Priporočam pomlad, tudi jaz sem bila pred par leti konec marca in je bilo krasno vreme, ravno prav za potepanje po mestu.
Letalske karte najbolje Easyjet z Brnika, poglej na njihovi spletni strani in malo kombiniraj datume, če ste malo prilagodljive, da najdeš najbolj ugodno opcijo. Priporočam vsaj 3 nočitve, da vidiš glavne znamenitosti in dobiš nek vtis o mestu (za naslednjič), pa za manj se po moje niti ne splača hodit tako daleč.
London je povsem obvladljiv v lastni režiji, vse najdeš na spletu, recimo https://www.visitlondon.com/ pa še na kupe drugih spletnih strani. Tudi na tem forumu in forumu “popotniški nasveti” je bilo o Londonu že ogromno napisanega, se je pa treba malce potrudit in poiskat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close