katero mesto vas je
najbolj navdušilo?
čeprav je minilo že veliko let, za sabo imam neskončno kilometrov, pa imam na Kopenhagen še vedno najlepše spomine, čudovito mesto, prijazni ljudje,
da ne govorim o kanalu, ta me je čisto prevzel http://0.tqn.com/d/create/1/0/A/A/4/-/DSC-2421-cr.jpg
Sem bolj avstroogrski tip zato je zamen naj Dunaj, potem Praga in Budimpešta.
Ljub mi je Munchen, mesteca od vse od Ligurije do srede Francije.
Popolnoma hladne oz. na meji razočaranja Benteke in Atene, plus velemesta NY, LA, Rio, avstralska mesta, Wu han, Peking
Skandinavskih mest še nisem videla, angleska in škotska mi ne potegnejo tukaj navijam za podeželje (isto irska)
Moje želje – Moskva, Stockholm.
Aja pozabila najbolj fantastični mesati Istanbul in Tangir
Meni je bilo najbolj prijetno v Londonu, na Dunaju in v Dublinu. Benetke so mi super, samo ne v poletnem času, ko smrdi in je polno turistov. Ni me preveč navdušila Bratislava, pa Kiev in Berlin, pa Istanbul (samo tam mi je bilo tri dni slabo in je to verjetno pokvarilo vzdušje). V Aziji me je najbolj inpresioniral Bangkok, hitro smo pa pobegnili iz Jakarte in Colomba 🙂
Še posebej zdaj ko vsake par dni nekaj gori.
[/quote]
si to spet ti provokator?
kaj tebe muči reši pri sebi. jaz sem povedala, katero mesto me je najbolj impresioniralo in imam svoje razloge, med drugimi je tudi ta da tam nisem srečala takih nesramnih provokatorjev in zbadljivcev, ki žalijo in iščejo kreg v vsaki besedi, če človek nekaj lepo pove in izrazi svoje mnenje.
če gori kje gori zaradi takšnih kot si ti, ki non stop nekaj podtikaš in zbadaš.
In če hočeš slišati – večkrat sem bila tam in nisem videla nič da bi gorelo niti enkrat.
zdaj pa se izvoli posmehovat komu drugemu. res moraš bit težka oseba,da vsakega človeka napadeš, če samo lepo izrazi svoje mnenje.
Forum je zaprt za komentiranje.