Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Imel sem najboljši dopust 2018

Imel sem najboljši dopust 2018

zajedljivi/e MONci/e .. pa zganjajte foušijo ☺
in nabijajte kako znate vi bolje izbrati, organizirati … kako hodite na naj destinacije za najmanj denarja ☺
Kdor hoče, da mu verjamem, naj mi nakaže 1.000€ pa se bom strinjal z njim/njo.
Vsi ostali pa: odnehajte tipkati v tej temi predno se osmešite

Sam si si kriv.

Res ti nismo konkurenca.

Pa ne mislim ravno po pameti, tam si itak ti zmagovalec, s kako nizko je še mogoče živeti.

Povej, povej, Albanija? Mene tudi mika 😉

moj naj naj dopust je na domačem dvorišču, z ohlajeno pijačo, obvezno ob bazenu, okrog pa se mi ponuja, grozdje, jabolka, hruške, slive, maline,
da o vrtu in njegovih dobrotah sploh ne govorim,

aja
pa še regres mi ostane

TO JE ČISTA 10-ka ;))

zelo podobno … plus vsak dan frišne kelnarce v vaških bifejih ob večerni kavici

Povej, povej, Albanija? Mene tudi mika 😉
[/quote]

Ravno Albanija je bila lani. In ti povem, sploh ni slabo :-). Kot kaže imamo neke (neutemeljene) predsodke.

Ta slabe stvari pa kar zamolčiš.
V minus ti štejejo muhe, ose, obadi, sršeni, …… komarji pa itak za desert. 🙂

Ravno Albanija je bila lani. In ti povem, sploh ni slabo :-). Kot kaže imamo neke (neutemeljene) predsodke.
[/quote]

Sama nimam predsodkov, zato pa se skoraj vsi čudijo, ko prijavim to idejo.

Sama nimam predsodkov, zato pa se skoraj vsi čudijo, ko prijavim to idejo.
[/quote]

oddelal dve leti nazaj za novo leto.
zanimiva, pozitivna izkušnja … če veš kaj lahko pričakuješ ☺ – pač ni Istanbul, niti Atene ali pa Novi sad ☺
Je pa čisto, mirno, spoštljivo do turistov / ljudi .. celo bolje ko opisujejo katalogi potovalnih agencij

oddelal dve leti nazaj za novo leto.
zanimiva, pozitivna izkušnja … če veš kaj lahko pričakuješ ☺ – pač ni Istanbul, niti Atene ali pa Novi sad ☺
Je pa čisto, mirno, spoštljivo do turistov / ljudi .. celo bolje ko opisujejo katalogi potovalnih agencij
[/quote]

Oddelala praktično celo pred 10 leti. Ko še niso vedeli, katera kategorija živega bitja je turist. Zdaj pa ne bi šla več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close