Pozimi nekam na toplo
Kuba naju že nekaj časa vleče. Je še vedno kolikor-toliko ugodna za nas? Mislim cenovno.
Maldivi so kot z razglednice. Malo se bojim, da bodo v 3-4 tednih postali dolgočasni. Kakšne imate kaj izkušnje od tam, kako dolgo ste jih uživali?
Rada bi malo poležavanja, malo ogledov (narava, znamenitosti, kultura …). Vsekakor ne kakšnega trekinga ali pa vse dni poležavanja.
Hval vsem, ki ste uporabno svetovali, še vedno pa sem odprta za nove predloge.
Pozdrav.
Mi smo bili letos konec feb./začetek marca 3 tedne na Floridi. Raj na Zemlji! Vse smo si uredili v lastni režiji (prevoz do letališča … letalske karte … čez lužo rent-a-car, hotel in hišico, oglede znamenitosti itd. – skratka, VSE) in bilo je top top top. Tamkajšnja T konstantno med 30 in 33, ampak brez vlage in bilo je suuuper, res dober zrak in komot si lahko dihal. Pristali smo v Miamiju in bili 1. del dopusta na V obali, potem pa z avtom potovali počez na Z obalo do Mehiškega zaliva. Potovanje smo zaključili v Miamiju in od tam leteli nazaj v Evropo in back to reality 🙁
Če je še kaj zanimanja za dodatne info, odg. v nasl. postu.
Za feb. 2019 pa smo si rezervirali Kanarske otoke in je res tam ca. 20-max. 25 stopinj, kar bo super v primerjavi s takrat hladno Slovenijo 🙂
Def. pa se bomo “držali” te “navade” in šli v hladu kam na toplo. Če ni omejitev glede denarja … potem veselo na delo in si poiščite dobro kupčijo za pol leta v naprej.
Maldivi so res lepi kot na razglednici, v pozitivnem smislu. Trekinga tam seveda ne bo, kar se kulture tice, je mozno raziskovanje otokov z lokalnim prebivalstvom, sicer pa selitev med resorti. Ce vam je kaj mar morskega zivljenja, potapljanja in vseh teh aktivnosti, so Maldivi raj. Sam sem bil najvec nekaj cez 2 tedna, bi bil pa tudi 2 meseca, brez pomisleka.
Forum je zaprt za komentiranje.