Nerezine – Bučanje, hiška 111
Septembra se odpravljamo v Bučanje, odločamo se za najem hiške preko Kompasa in sicer hiške številka 111. Ker bi bili tam cel mesec z 9-mesečno punčko, me seveda bolj podrobno zanima, kakšna je hiška, ali je lokacija praktična itd. Še najrajši bi to izvedela od koga, ki je bil v konkretni hiški ali pa jo vsaj pozna… na Kompasu so mi povedali, da je lokacija dobra in da ima hiška klimo, kaj več pa žal ne.
Ima morda kdo kakšne izkušnje ali informacije? Bom zelo hvaležna.
Pozdravček
Živjo!
Bučanje je super, še posebej za otroke in družine.
Tam sem preživela vsako poletje celo otroštvo in mladost – prelepi spomini 🙂
Sicer hiške 111 konkretno ne poznam, ampak so vse hiške bolj kot ne iste – 2 spalnici, kuhinja z veliko jedilnico, kopalnica in velika terasa – prostora ogromno in lepo.
Ta 111-ka se nahaja v bližine recepcije, so pa vse bolj kot ne v bližini plaž – vse je na dosegu nog.
V glavnem, super je, uživajte (vam kar malo zavidam ;)) !
Žal ti ne znam povedat nič o konkretni hiški.
Sem pa v preteklih letih zasledila ogromno pohval in smo šli tudi mi tja, prav tako septembra. Smo pa bili kar razočarani, ker septembra je bilo vse zaprto (gostilne), igrala zanemarjena, luči sploh niso bile prižgane po naselju… Smo pa imeli res hiško 3* in mi je še sedaj žal – zanemarjeno do konca! Voda v kopalnici ni tekla, sploh je bilo moteče v WC školjki, okna se niso zapirala… Stalno smo imeli serviserje in še vedno niso nič porihtali. Nastanitev je bila res obup, pa še vreme je bilo slabo in ta dopust res nimam v najlepšem spominu. Ne vem, mogoče smo res samo imeli smolo.:))
Preveri vsaj v kakšnem stanju je hiška, sploh če greš z dojenčkom… Pa upam, da boste uživali!
Mi smo bili ravno prejšnji teden z 9-mesečnikom na morju in je bilo super lepo, smo pa bili v mobilni hiški.
Srečno!
Lp.
..štiri leta nazaj.V Mercatorjevi neobnovljeni hiški.Sicer je bilo samo 25 evrov na dan (prijateljica dela v Mercatorju), ampak ni bila nič posebnega.Prostora res več kot dovolj, kuhinja tudi v redu, spalnici pa že bolj potrebni obnove.
Če greste preko Kompasa in imate tudi klimo, je hiška sigurno obnovljena.Mi nismo imeli klime, niti Tv ni delala.
V Bučanjih smo bili konec junija in v začetku julija.Dan je bil dolg in na sprehode smo hodili dolgo v noč.Septembra bo že precej krajši dan, ampak..dobro.
Če boste imeli lepo vreme, bo super.
Sicer se pa zvečer ne dogaja kaj posebnega…Vsaj takrat se ni..Na sprehod greste do Nerezin ..10-15 minut peš hoje..Pa na recepciji imate slovensko knjižnico.Vsak dan si lahko izposodiš knjige..
Hiske ne poznam, lahko ti pa kaj povem o okolici. Hiska je v prvi vrari do morja, na levi strani od recepcije, ampak nad teniskimi igrisci. Kar pomeni, da vam lahko igrajo tenis tudi zvecer. Najbrz pa ne vidite morja s terase.
Super je, ker je vhod vanjo z morske in ne cestne strani.
Je pa hiska na setnici proti Nerezinam, zvecer je kar procesija.
Na koncu te ulice je manjse igrisce.
Hiske imajo dobrih 50m2, odvisno od vzdrzevanja imajo v njej dve loceni spalnici, kopalnico s tusem, kuhinjo in jedilni kot, kjer so nile vcasih klopi. Zunaj imajo vse teraso, mnoge tudi zunajo kuhinjo, zagotovo pa mizo in stole. Preveri, ce ima klimo, ki vam zna priti prav tudi za gretje. Nekatere imajo TV, ne pa vse.
V recepciji imas slovenske knjige. V naselju je manjsa trgovina, v Nerezinah ena vecja, tam je tudi ambulanta pa ribarnica in trznica.
Najlepša hvala za vse informacije, zelo prav pridejo. To, da je ob šetnici proti Nerezinam me mogoče še najbolj moti… Sicer sem pa na Kompasu izvedela, da ima klimo, da nima TVja (kar me ne moti), da nima pomivalnega stroja (bomo preživeli:)), na terasi je pohištvo, mislim pa da ni zunanje kuhinje. Ampak to lahko improviziramo. Po slikah sodeč je kar lepo in obnovljeno, ne vem pa, kdaj so bile posnete… Uf, zdaj pa že malo kompliciram 🙂
Samo še eno vprašanje za tiste, ki poznate naselje… na voljo je še hiška 466 (pa še par, ki mi pa že glede na lego na zemljevidu naselja delujejo predaleč od morja) – mnenje glede te?
Pa še enkrat hvala! 🙂
Ta hiska je pa na desni strani in je nad cesto zelo protik oncu naselja. Kar pomeni da je terasa oziroma kar koli pred hiso s pogledom na cesto. Je pa v najbolj mirnem delu naselja, skozi je malo prometa.
Do prvih igral je kar nekaj poti. Če boste hodili na plažo na otok ali pa v blizino, pa je hiska 111 blizje.
Za druge ne vem, povedala sem samo, kar so mi povedali za to konkretno – se pravi opremljena kuhinja (štedilnik in pečica, hladilnik z zmrzovalnikom, posoda itd…), klima, ena spalnica z zakonsko posteljo, druga z ločenima posteljama, kopalnica s tušem, dnevna soba z raztegljivim kavčem… na terasi miza in stoli ter dva ležalnika, kamin (žar), parking ob hiški. To je vse, kar vem 🙂
Cena je 65 Eur na dan.
Da ni TVja pa tudi mene sploh ne moti. Bomo pa preživljali kvalitetne večere 🙂
Kot sem obljubila, poročam če bodo komu informacije prišle prav 🙂 Torej – hiška 111 ima super lokacijo, pokrito teraso spredaj in še eno nepokrito zadaj, tri parkinge enega za drugim, ima dve televiziji in pomivalni stroj, veliko spalnico z izhodom na teraso zadaj, brez težav gre vanjo otroška posteljica in je še vedno veliko prostora (v spalnici, ne na terasi:)), v drugi spalnici je zakonska postelja in še enojno ležišče nad njo (kot nek pograd), dovolj dek in vzglavnikov, dovolj velika kopalnica s tušem in dovolj omaricami, celo neke vrste zasilna previjalka (spodaj je pripravljeno za pralni stroj), v dnevni sobi miza s petimi stoli, raztegljiv kavč, v kuhinji več kot dovolj posode, krožnikov in kozarcev, hladilnik z dvema predaloma zamrzovalnika, električna kuhalna plošča, celo mikser… na zunanji pokriti terasi je velika miza, 8 stolov in 2 ležalnika, zidan žar na oglje.
Skratka – mi smo zelo zadovoljni, je veliko boljše, kot smo pričakovali. Očitno imajo na Kompasu napačne podatke o tem, kaj oddajajo 🙂
Lepe, zaenkrat sicer vetrovne morske pozdravčke!
Tudi jaz omenjene hiške ne poznam, sva pa s punco par let nazaj preživela dober mesec dni med sep in okt v Bučanju, v apartmaju, ki je bil super opremljen, v bistvu vse kar človek potrebuje na dopustu (klima, pralni, pomivalni stroj, velike 2 terase, ŽAR za moške :), itd….), našla pa sva ga na tejle spletni strani http://www.bucanje.si.
Ker je bilo vreme tako lušno, letos razmišljava, da bi izlet ponovila. Lepo dopustovanje vsem skupaj.
Forum je zaprt za komentiranje.