Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Avtokamp Valkanela-Vrsar

Avtokamp Valkanela-Vrsar

A je bil kdo v tem kampu Valkanela, mal pred Vrsarjem? Mi gremo letos prvič čez dva dni in me zanima kako je. Imamo 3 leta starega otroka. Kakšna je plaža, kamp in storitve nasploh, toalete?

Hvala za vaša mnenja.

Lp, Vesna

Bili letos tam na ogledu, zgleda v redu. Nasploh sedaj, ko je gužva mimo. Imajo tam neki naši znanci prikolico in so zelo zadovoljni, tako da po mojem ni skrbet.

Hodili par let dokler niso podrli “slovenskih parcel”. Nam je bilo zelo všeč, ne vem pa kako je zdaj.

A s “slovenskimi parcelami” misliš “chinatown”? Tako so menda imenovali tiste ograjene parcele, kjer je folk postavljal strehe, razne konstrukcije, navlekel vso odsluženo opremo od doma, postavili so si kopalnice in wc-je, seveda z odtoki kar nekam v tla… Sem bila v Valkaneli ene dvakrat po par dni na obisku in nisem mogla verjet, ko sem to videla. Pravi ciganski tabor. To res ni bilo za drugo kot za podret, nisem videla kaj podobnega še v nobenem kampu po Evropi…

Ja ljudje mislijo,če plačajo pavšač,da lahko zidajo in dograjujejo kar jih je volja
Žal temu ni tako………

Oddamo mobilno hiško v Valkaneli.
Info mobilnahisa.valkanela@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close