Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Šimuni vs kamp Straško – Pag

Kamp Šimuni vs kamp Straško – Pag

A kdo pozna v nulo, prednosti in slabosti vsakega, od cene, čistoče, bližine morja, plaže, sence,…

Smo 4-članska družina, 2 majhna otroka, šli bi v mobilno hišico.

Gužva, gužva, gužva in še enkrat gužva.

V top sezoni, je tam kot mravljišče.

Vaš link

Predvidoma gremo septembra, tako da upam da se bomo največji gužvi izognili.

Šimuni slovijo po tem, da so najlepši kemp na Hrvaškem.

Mi je bil Straško bolj všeč. Seveda je odvisno parcele.

V kampu Straško so mobilne hišice tako skupaj postavljene, da nimaš čisto nobene zasebnosti, verjetno slišiš čisto vse sosede okoli in okoli. Poleg pa še kup slovenskih pavšalistov – nočni žur skoraj zagotovljen. Pa še iz Zrć se menda precej sliši.

Šimuni imajo zelo lepo plažo, so kamenčki in je zelo primerno za otroke. Pa tudi senca je.

Japajade da se bo iz Zrč slišalo…. Zrče so 14 km stran, pa še na drugi strani otoka.

Japajade da se bo iz Zrč slišalo…. Zrče so 14 km stran, pa še na drugi strani otoka.
[/quote]

Kaj komentiraš, če ne veš kje je Straško. Niti 3 km ni zračne.
Vaš link

Kar lepo verjemi, da se vse slisi iz zrc, zgoraj na neparceliranih se posebej. Dejansko razlocis katera pesem se vrti. Guzva pa res, slovencev ko rusov, voda pa cudovita.

A voda je res lepa, ni vse umazano glede na to da se tre folka?

Kaj komentiraš, če ne veš kje je Straško. Niti 3 km ni zračne.
Vaš link
[/quote]

Jap, res sem talent…. komentiral sem kamp Šimuni, prehitro prebral 🙂

Mi gremo letos že četrtič v Straško. Res je, da so mobilne hišice zelo skupaj, vendar do sedaj nismo zaradi tega imeli težav, da bi nas sosede motili. Mogoče smo imeli srečo in smo imeli kulturne sosede. Res pa je, da se ponoči včasih sliši glasbo iz Zrč, vendar ni hudo moteče. jaz imam zelo rahel spanec. Oziroma mogoče je huje, če si na koncu kampa kot so ti eni že napisali. Nam je všeč, zato se letos vračamo.

Kamp Šimuni in Straško sta bila po moji oceni pred leti najbolj urejena in prestižna kempa. Temu primerna je bila tudi cena. Zdaj zadnje par let pa so po celi Hrvaški zboljšali ponudbe in uredili kempe kjer so mobilne hiške in bazen. Za prv maj smo šli v kemp Krk, ki mislim da ima celo 5 zvezdic. Zakaj bi se vozili tako daleč in plačevali trajekt če to isto zadevo dobite bistveno bližje.

Pag je le Pag, že bolj diši po dalmaciji, kot pa Krk, ki je še v kvarnerju.
Hodimo na Pag, vendar v eno od manjših vasic. Kruzamo malo po otoku in kamp Šimuni je tudi meni eden najlepših.

v Straškem se res sliši muzika iz Zrč. Tako da, kaj pa vem, ali je to pptem sploh primerno za ene družinske počitnice.

Jah, upam da se ne bo. Vsaj ne ful naglas.
Mi gremo z otroki avg., sicer smo bili že cca. 6 let nazaj. Pa se ne spomnim kolk se je kaj slišalo takrat.

Šimuni, če vam je všeč bolj peščena plaža. Parcele so večje, ponudba je boljša. Najem hišice je res dražji, ampak ostale cene so normalne.
Nimajo pa bazena.

Straško ima bazen in prodnato plažo.

Jah, upam da se ne bo. Vsaj ne ful naglas.
Mi gremo z otroki avg., sicer smo bili že cca. 6 let nazaj. Pa se ne spomnim kolk se je kaj slišalo takrat.
[/quote]

Sliši se, če je veter iz prave smeri, in to v zgornjem neparciranem delu. Spodaj, kjer so mobilke, pa skorajda ne. Bolj glasno pa je ob torkih, ko imajo ognjemet na morju pred kampom 🙂

Sliši se, če je veter iz prave smeri, in to v zgornjem neparciranem delu. Spodaj, kjer so mobilke, pa skorajda ne. Bolj glasno pa je ob torkih, ko imajo ognjemet na morju pred kampom 🙂
[/quote]

OMG… ognjemet? In to vsak torek?

nebi šel ne v enega, ne v drugega, kajti oba sta rajska destinacija za revne slovenske pašteta turiste in teh je DOOOOSTI in po tradiciji zelo glasni. Če si lahko privoščiš dopust, samo v ta mravljišča ne hodi, ampak rajši kaki apartma

Prov fajn je tam in turisti niso glih glasni.. (mogoče pa smo imeli le srečo dozdaj?) Večinoma so tam Nemci pa Nizozemci….

Prov fajn je tam in turisti niso glih glasni.. (mogoče pa smo imeli le srečo dozdaj?) Večinoma so tam Nemci pa Nizozemci….
[/quote]

Kje pa si ti bil? Tam so ja sami slovenci!

Hja, samo v vednost, tile kampi sploh niso poceni zadeva, apartmaje lahko dobiš bistveno ceneje. Mobilka pride v glavni sezoni 170-250 eur na dan, odvisno od lokacije, tako da pride dva tedna dopusta krepko preko tri jurje. Tukaj ni pašteta turistov, tiste najdeš v apartmajih za 35 eur na dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close