Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Čikat-Mali Lošinj

Čikat-Mali Lošinj

Tisti, ki ste letovali v Čikatu. Zanima me kolikšna je razlika med omenjenim kampom in mestom v km? oz. v minutah hoje:):). Gremo z otrokom in me zanima ali je bolje, da vzamemo s seboj kolesa ali je razdalija manjša in se da lepo sprehodit do mesta..recimo tudi večkrat na dan. Hvala za odgovore

Odvisno kje v kampu boste (je kar velik), v grobem rabiš okrog 20 minut hoje do centra mesta (tam, kjer je fontana z delfini).

Meni je za peš z otroki čist predaleč, ok, zvečer, ko ni vroče, še gre, zjutraj na kavo pa ne bi šla. Smo šli vedno s kolesi.

Je kar nekaj vožnje, mes tudi konkreten hrib na poti nazaj.

Ce gres po “standard” poti je dolga. Lahko pa gres po drugi strani kjer ni “lepo” zapusceno industrijski kompleksi si pa v 15 minutah v mestu iz druge strani…

malo več kot 15 minut!!

če greš iz kampa ven in potem naravnost pa levo, prideš u bisvtu na drugo stran polotočka čikat…in to je 15 minut, potem šele ZAGLEDAŠ mesto in hdiš še približno 20 mintu do vstopa v mesto, potem pa še po mestu…skratka, daleč je.

Ko greš nazaj je pa še bolj tečno, ker je temno in zapuščeno (no, osvinso kdja greš) samo ni tako ‘prijeten sprehod’ blj brzenje:)

daleč je, nisme sice rmerila minut, samo p moje vse skupaj iz kampa do centra mesta, recimo do vodnjaka, središča..je sigurno 40 minut…

lp

Cer.. evo, malo update.

Letos tukaj. Cikat. Lepo. Voda cista. Kamp urejen.

Za mularijo velik.. za nas over 40, za kaj zavrtet, plesat .. ej nic. Pa smo sikal po hotelih, mestu m losinj, pa kaksn klub.. kje so te zadeve?

Tak da, ce se spomnin opatije al pa murterja.. je tole zalost. Nekako na pol. Nobene klape, kaksnega koncerta, samo stevilka nastanitve…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close