Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TRIBUNJ – hotel?

TRIBUNJ – hotel?

Ali kdorkoli pozna hotel “The Movie resort” v Tribunju blizu Vodic?

Predvsem me zanimajo izkušnje okoli nastanitve v sobah, prehrane, plaže, zabave za manjše otroke (4 leta),….

Če pa so kake slike sob ali plaže v višku sezone (gužva???), lahko tudi na mail…..

Prav pa bi prišel tudi kak nasvet za privat apartma, blizu plaže, po zmernih cenah…..

LP & HVALA!

Mislim, da je hotel skoraj čisto nov, kolikor se po slikah uspela videt, je lociran poleg marine

V tribunju sem bila dvakrat. Zabave za manjše otroke ravno ne boš našla v izobilju, razen, če greš v Vodice, ki so 3 km daleč.
Obstaja mestna plaža, ki je dopoldne v senci, popoldne pa popolnoma izpostavljena soncu, sence je bolj malo.
Od hotela do plaže imaš dobrih deset minut hoje… tribunj je očarljiva ribiška vasica, ampak ne vem, če je to, kar bi ti rada od dopusta.

hm…a ni po slikah sodeč, plaža tik pred hotelom?
Ali pa jest narobe vidim:

namreč slike levo spodaj in sredina spodaj…..

LP

morje je že, ampak marina, ne plaža… tam se nihče ne kopa

Tribunj je eno čudovito mestece … Mogoče pa res ni primerno za 10 dni dopusta z malim otrokom. Razen če ste bolj aktivne sorte in bi se okrog vozili.

Za vse, ki boste ogledovali ta hotel (tako kot jaz), ker ga ponujajo na megabon:
Na tripadvisor preberite komentarje
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1190815-d3343665-Reviews-The_Movie_Resort-Tribunj_Sibenik_Knin_County_Dalmatia.html#REVIEWS
in tja sigurno ne boste šli 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close