Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Expedia, Edreams … ?

Expedia, Edreams … ?

Zivijo, prosila bi vas za deljenje izkušenj, če jih kdo ima.
Želimo se namreč odpraviti v Toronto in potem se vračati iz Montreala. Na iskalniku kart Skyscanner, seveda, sem našla ugodne karte – za tja Alitalia, za nazaj Air france. Ampak seveda je cena takšna, če kupiš na Edreams, Expedia, Bravofly in Ebookers. Vem, da jih večina svetuje, da se vzame pri ponudniku, torej pri letalskih družbah, ampak ker bi letela z dvema (če letiš z eno, npr. Air Canada, se cena dvigne na 1000€ po osebi), ne vem, kam se lahko obrnem.
Morda kakšna izkušnja s temi agencijami? Vem, da ni zavarovanja in tudi ni možnosti spremembe imena, ampak me bolj skrbi to, ko piše, da se lahko spomnijo in prestavijo let in ti za to kar nekaj zaračunajo??
*We understand that sometimes plans change. In case of change or cancellation, you may also need to pay us an administration fee in addition to any fee or fare difference charged by the airline. *?
Najlepša hvala za kak nasvet

Kolikor razumem, to pomeni, da ti zaračunajo fee, če si ti premisliš…? Si ne predstavljam, da bi mi spreminjali in še zaračunali to povrhu. Če pa si sama premisliš, pa je normalno, da zaračunajo oz. imaš stroške, za ta namen pa lahko že pri prvi prijavi doplačaš določena zavarovanja itd.

Če nočeš kupovati preko spleta – kar je mimogrede 99,9 % safe, se obrni na Uniglobe TM travel, jaz včasih poslovno ogromno delala z njimi, zelo zanesljivi, pa tisti njihov fee je zanemarljiv. Ali pa kakšno Adrio ipd, tega imaš ful.

Na edreams sem že jemala letalske karte, krajše evropske destinacije, zmeraj vse ok.
Za kakšne dražje variante je mogoče le smiselno imet zavarovanje, ker nikoli ne veš … Prijateljica je enkrat ugodno varianto letalskih kart sicer našla sama, potem jih je pa kupila preko odklopa, kjer je tudi možno zavarovanje. Kar se je izkazalo za zelo ok zadevo, ker se je tik pred odhodom poškodovala in niso mogli nikamor, je pa dobila povrnjen kar lep znesek za letalske karte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close