Družinsko kampiranje brez avta
Zdravo.
Nedavno se mi je zasvitalo, cemu se “avtokampi” ne imenujejo zgolj le “kampi”. In ker ne najdem nobenega clanka/ pogovora/ bloga/ prispevka v zvezi s tem, kako je popolnoma obhodno pobrat ruzak, sotor in spalko ter se kot troclanska druzinica z dvoletnikom vsest na bus- vlak- trajekt- bus in skocit npr. v kampic na Hvaru. Menim, da uspemo brez tezav zreducurati prtljago, ceprav za 2 tedna (sotor, plahta, samonapihljive b., superge, gorilnicek, posoda, malo cunj, spalke, vrv, lucka, zobne scetke, prva pomoc, brisace, zlozljiva podloga namesti stolov/ miz), kajne? 😉
Se nekaj “podvprasanj”:
-kamp Lili na Hvaru; ustavi avtobus v blizini? Je plaza (/kamp), glede na svojo majhnost, ze v zacetku julija hudo polna?
-kamp Baldarin na Cresu; pelje avtobus tudi do kampa ali je zadnja postaja vstran “Punta Krizi”?
-kam predlagate kampirat brez avta (senca, manjsa obljudenost..).
Pozdrav!
Tole me je spomnilo na gimnazijske/študentske čase pred 30+ leti, ruzak, spalka, kak mini šotorček, plinski kohar in kastrola – pa smo šli na bus in na morje! Nepozabna doživetja 🙂
Jaz bi se glede dostopa z busom obrnila kar direktno na kamp, imajo vsi objavljene e-naslove. Kakega predloga, kam kampirat brez avta, pa nimam. V kampih zadnja leta itak večinoma prevladujejo prikolice in avtodomi, mobilne hišice rastejo kot gobe po dežju, tako da je za nas šotoriste, z avtom ali brez, čedalje manj prostora.
Kamorkoli boste šli, vam želim krasen dopust, verjamem, da bo dvoletnik užival sto na uro!
Forum je zaprt za komentiranje.