Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust z druzino v EGIBT? NAJCENEJŠA AGENCIJA?

Dopust z druzino v EGIBT? NAJCENEJŠA AGENCIJA?

Že od majhnega sanjam o Egibtu.
Katero agencijo priporočate, kje niso tako zasoljene cene? za dva odrasla in dva otroka pride krepko cez 1600eur za 1 teden.

Kolikor denarja, toliko muzike.

Ej, jaz bi tudi slo v Egibt.
O Egibdu sem slisal samo dobre stvari.
Menda so Egibcanke res praseechke.
Egibd, moj bodoci doma.

Za štiri osebe je to nizka cena. Kaj pa je vključeno? Imate namen samo v resortu preživet čas? Ker pol je vseen če greste v portorož. Drugače je pa kar opustošeno tam trenutno, ni nekega navala. Ne vem kako je pa z izhodi iz resortov. Če jih še vedno ne odsvetujejo.

Ne odsvetujejo?

Ma kakšnih 1600€, za dobrih 50€ ste vsi štirje v EgiBtu in če fajn razporediš, lahko tudi 14 dni … :P:P:P
Priporočam pa kukije s kokosom, ala rumove kuglice, odličnega okusa in odlično zadanejo :)))

Ser opravičujem za slovnično napako, pač imam probleme z B in P.. In res nimam izkušnje z agencijami ker v življenju nisem bila se na nobenem potovanju, žal pač tako je.

Hvala za vse odgovore!

Pred odhodom preberi (tudi dol scrolaj):
http://www.mzz.gov.si/si/predstavnistva_po_svetu/afrika/egipt/

Čakte, tukaj pa nekaj ne gre skup… En teden 1.600 eur za štiri? A ni dol ja vse 3x ceneje kot na Hrvaškem?
Hec…
Meni se zdi ta cena kar realna, mi smo jeseni dali v Brescii v Lombardiji za podaljšan vikend skoraj 400 eur.

Nazadnje sem bila v Egiptu avgusta in ti svetujem, da pogledas agencijo ETi potovanja, kaj ponujajo in cenejsi so leti z Gradca kot z Brnika. Sedaj lahko dobis za taksno ceno 14 dni.

Kje pa je ta Egibt? Jaz se slišala in bila samo v Egiptu

Ce imas merkator pika kartico ti svetujem, da se pozanimas v agenciji m holiday. Naso druzino bo prisel egipt, hotel 5*, all inclusive (4 odrasle osebe) 1900€, ker bomo koristili 3500 pik=210€ Poleg tega bomo na letaliscu doplacali 120€ za 4x vizo. Izlete pa itak ne mores stet v ceno in je to stvar vsakega posameznika a si bo v egiptu kaj ogledal ali pa bo cel teden na lezalniku. Cene izletov z nasimi agencijami so sv….ko drage. Z njihovimi lokalnimi pa dosti dosti ceneje. Pozanimaj se na m holiday. Svetujem ti lahko samo, da z agencijo relax ne izgubljas casa.

Sem iskjal na Googlu, pa države Egibt ne najdem.

Jebenti, dajte vsaj naslov teme napisati pravilno, drugače pa pojdite VEN iz Slovenije.
Dovolj imam žaljenja slovensčine!
Sram naj vas bo, kracači polpismeni!

Čefurji (ki ne želijo govoriti pravilno slovensko), ter polpismeni Slovenci, ven iz Slovenije!

V Nemčiji ne bi z norčevanjem iz nemščine dobili, če bi prosili, niti kozarca vode…

Ce imas merkator pika kartico ti svetujem, da se pozanimas v agenciji m holiday. Naso druzino bo prisel egipt, hotel 5*, all inclusive (4 odrasle osebe) 1900€, ker bomo koristili 3500 pik=210€ Poleg tega bomo na letaliscu doplacali 120€ za 4x vizo. Izlete pa itak ne mores stet v ceno in je to stvar vsakega posameznika a si bo v egiptu kaj ogledal ali pa bo cel teden na lezalniku. Cene izletov z nasimi agencijami so sv….ko drage. Z njihovimi lokalnimi pa dosti dosti ceneje. Pozanimaj se na m holiday. Svetujem ti lahko samo, da z agencijo relax ne izgubljas casa.
[/quote]

Se pravi te bo prišlo 2110 + vize in 1900.

Drugače pa z m holidays nimamo predobrih izkušenj…v sloveniji imajo v hotelih zmjeraj rezervirane najcenejše in najslabše sobe, vendar ti tega ne povedo.

[/quote]

Ti res nekoga, ki napise Egibt in gre prvic nekam z agencijo posiljas k lokalnim nategatorjem, ki jih moras najprej trikrat v peechko od kamele poslat, da te ne nategnejo cisto do konca, ampak samo malo?

Ne se jebat no, jih bo treba resevat u Egibtu. Kdo ve, katera ampasada je odgovorna za Egibt!

Ajde Janezu, pojt pa p00shi k00ratz od Angele Merkel. Pa kuzarac vode mi prinesi, al mora bit kisela.

Najbrž slovaška…

Se pravi te bo prišlo 2110 + vize in 1900.

Drugače pa z m holidays nimamo predobrih izkušenj…v sloveniji imajo v hotelih zmjeraj rezervirane najcenejše in najslabše sobe, vendar ti tega ne povedo.
[/quote]
Mi je zal, da imate vi slabe izkusnje s to agencijo. Mi vsako leto 2x potujemo z njimi ze nekaj let in se nismo imeli nobene pritozbe

Ti res nekoga, ki napise Egibt in gre prvic nekam z agencijo posiljas k lokalnim nategatorjem, ki jih moras najprej trikrat v peechko od kamele poslat, da te ne nategnejo cisto do konca, ampak samo malo?

Ne se jebat no, jih bo treba resevat u Egibtu. Kdo ve, katera ampasada je odgovorna za Egibt!
[/quote]

Se ti res zdi nemogoce, da se je avtor zatipkal? Pa tudi, ce se ni, a ne smem odgovorit na vprasanje?

Marš, čefur en!
Čefurji raus je (celo) nagrajena knjiga pisatelja Vojnovića… 🙂
Preverite, če ne verjamete…

Mi je zal, da imate vi slabe izkusnje s to agencijo. Mi vsako leto 2x potujemo z njimi ze nekaj let in se nismo imeli nobene pritozbe
[/quote]

Vsak ima svoje kriterije.

Vsak ima svoje kriterije.
[/quote]

Se ti ne zdi, da če bivajo v hotelu s 5 zvezdicami, da njihov kriterij ni ravno na ravni slabega okusa

Pa saj agencij imaš veliko pa preveri ponudbe je pa odvisno kaj želite samo dopust v hotelu all inclusive, kar je še nekako najbolje z otroci, ob morju v Hurghadi ali Sharm El Shaiku ali tudi dodatno izlete. Vse te hotelske destinacije so namreč kar nekaj 100 km stran, od zanimivosti, kot so piramide, templji…izleti za manjše otroke niso primerni, ker trajajo ves dan, odhod pa je že v nočnih urah. Izleti se plačajo dodatno. Pozanimaj se malo pri večih agencijah. Cene so pa nekje 450… po osebi v hotelu z all inclusive in prevozom.

Skuliraj se! Še nisi slišal za disleksijo? Malo se izobrazi.

Agencije : Odisej Kranj, Palma, Sonček. Odhodi so vsako soboto iz Lj., preveri še odhode iz Graza, glede cene letala. Mislim pa , da v teh mesecih ne letijo več iz Graza ne napolnijo letala za Hurgdo).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close