Najdi forum

Hrvaška vikend

Pozdravljeni, tisti, ki imate na Hrvaškem vikend in pogosto hodite tja, kako je z vašimi ljubljenčki, za prehod meje morajo biti vsako leto cepljeni. Do kdaj to velja? Kdaj bo polnopravna članica EU? Hvala

Jaz mačko švercam tja in nazaj. Mislim, če se da spravit 10 Sirijcev skozi celo Evropo do GB, bom pa tudi jaz mačko do Poreča.

Hrvaška je polnopravna članica EU, Schengen je pa drugo.

se bo še čakalo. pri takem obnašanju še zelo dolgo

Kok ste butasti s temi ljubljenčki, sploh s psi, ki vse poserjejo povsod, jaz bi uvedla davek na pse, vsak ki ima psa naj prispeva kakšnih 5000 evr na leto davka državi. Ker je res že teh cuckov po Sloveniji čisto preveč. Motijo vas migranti, ta golazen pa ne, ki vse poserjejo in bolezni prenašajo, res ste neumni. Cepljeni ste lastniki psov, ki ne pobirate drekov za vašo golaznijo na štirih tacah. Doma bodite, kaj boste še po Hrvaškem svinjali.

Povej mi kje si doma da se ti pridem usrat na predpraznik

Potrdilo o cepljenju živali velja 3 leta od dneva cepljenja in če imaš to ni težav na meji s hrvaško, običajno kontrola sploh ne pogleda tega potrdila oziroma, potni list za živali!

Cepit je treba 3 leta zaporedoma nato pa po petih letih. Švercanje je BUTASTO!! Ker ima Hrvaška steklino jo bo vaš necepljen mačkon ali pesjan prinesel v Slovenijo, v vašo hišo in do vaših otrok. Upam, da samo do vaših otrok.
Dajte pamet nucat!!

in kje piše potem pa pet ih letih? Hvala in lp.

in kje piše potem pa pet ih letih? Hvala in lp.
[/quote]

Veterinar mi je tako rekel (ambulanta na Vodnikovi c. v Lj.) ker tudi jaz nisem našla nič uradnega napisano. Mačka vozim s sabo. Na Hr.pa je milijon psov in mačkov brez lastnika in seveda ne cepljenih in ne kastriranih. Skrbi me vnos stekline v Slovenijo. Mi je itak ne moremo prinesti na Hr. ker je pri nas ni.

Kaj teb dogaja, kar imej pri sebi doma vse postani, posledice ko ješ pasjo hrano so težka stvar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close