Pag Straško…..premium lux
A je bil ze kdo v teh mobilnih hiskah. Vsepovsod ze vse zasedeno….pa so nam dali na voljo samo ze to drazjo opcijo 🙁 Se splaca? Ker zgleda nam drugega ne bo preostalo. Letos smo malce pozno zaceli z planiranjem dopusta, vendar ze par let jidimo v mobilne hiske in drugo sploh ne pride vec v postev. Ima kdo izkusnje?
Lani je bilo isto, s tem da so te hiške velika žalost. Cena je bila v začetku julija 115 evrov na dan, pa nikoli niso bile vredne toliko. V osnovi kupljeno kot najcenejša varianta mobilnih hišk, ki ti jih drago prodajo, ker so pač “straško” Lepe hiške ne boš videla niti od blizu. Takšna je moja izkušnja. Sem že velikokrat dopustovala v mobilni hiški, v tako zanič pa še nikoli. Da ne govorim, da so Straško s temi hiškami čisto uničili. Naredili ogromno, glomazno naselje, za katerega rabiš avto, če hočeš na dobro plažo, ne ravno tisto osrednjo natrpano.
V bistvu smo se mi od dopustovanja v mobilnih hiškah poslovili, ker se jim je s cenami sfuzlalo. V bistvu s kampi nasploh. Za apartma ob morju ne daš toliko, pa imaš bistveno več komforta. 90 evrov na dan, pa se samo sprehodiš do morja.
Mi z Gold Plus varianto res nismo bili zadovoljni. Sredi prahu, hiška najcenejša varianta, daleč od vsega. Relaxove hiške v tvoji coni so bile lepe, za druge pa ne vem. Relaxove hiške so vzdrževane, strateško postavljene na dobrih lokacijah, pri hiškah kampa te pa dajo, kamor hočejo. Za isto ceno, kot bi plačal Relaxu. Sicer v okviru cone, ampak vseeno. In se mi zdijo predrage za to ceno. Ko greš skozi kamp, so dejansko lepe samo hiške, ki jih ima nekdo zakupljene, kampu je pa bolj kot ne vseeno, itak gredo v promet. Pri nas je bilo razočaranje na polni črti. Mogoče se oglasi še kdo, ki je bil zadovoljen.
Forum je zaprt za komentiranje.