Najdi forum

Kamp park Umag

Na internetni strani kampa Park Umag sem videla, da nudijo tudi ekonomične parcele, ki so malo manjše in tudi pavšal za leto 2018 je ugoden – 1999 evrov.Je kdo izmed vas v tem kampu, mi svetujete tako parcelo? Ima senco in drevesa?

Bili predlani s prikolico.Nikoli vec.Nobena parcela ni bila ravna,smo podlagali,viseli na stolih.Zalost.V vodo ne mores tudi v najboljsih sanjah,same skale in voda dalec dalec prenizka,hoces zasplavat,spet skale(morsko dno je do Poreca taksno,pravijo domacini).Plus je bazen,ki je tudi za otroke,ampak ce hocemo bazen,gremo v terme.Je pa to mesto v malem,do mesta pa skoraj ne mores.Ni ta kemp lociran ob mestu,naselju se rece Karigador.Wcji in tusi so pa vsecni.Ogromen minus je pa,da cel kemp visi.Ne bi bila tam na povsalu,pa se ga dobim zastonj.Mi smo imeli placana dobra dva tedna,po desetih dneh smo dobesedno pobegnili in pozabili na preplacan denar.Odsvetujem!

Mi smo bili lani. Kot je povedala predhodnica, plaža zanič. Bazen je sicer ok, a je daleč premali za vse ljudi. Karigador je vas z trgovino in kafičem… Skratka…poišči nekaj druga

Hvala obema za odgovor! Stvar je v tem, da smo bili do sedaj v kampu Stella Maris, v katerem zdaj potekajo preureditve in kot kaže , bodo ceno pavšala kar precej povišali.Ker nam je ta del Istre všeč, bi radi ostali na tem koncu.
Večkrat smo se že peljali mimo kampa proti Karigadorju, v samem kampu pa še nismo bili.Večina kamp zelo pohvali, tudi ocene so boljše kot za kamp Stella Maris.
Ne vem pa, koliko dreves in sence je v kampu Park Umag.Na soncu seveda tudi ne bi bili radi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close