Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Ljutič Biograd na Moru

Kamp Ljutič Biograd na Moru

Ima kdo izkušnje u omenjenim kampom. Vem da je mali. Letos imajo na novo ene mobilne hišne. A je v kampu senca? Kakšna je plaža? Je fajn guzva? Koliko je do najblizje trgovine in kako je založene.

A jih je poleti kaj zgoraj brez?

Da, vsi moški so poleti zgoraj brez.

Da, vsi moški so poleti zgoraj brez.
[/quote]

LOL, dobr si me 🙂

Resnično se mi smilite vsi tisti, ki hodite leto za letom v prikolce / studio apartmaje na krvaško. Tako kot vaši očetje in mame. Noben nima v hlačah 1 % več od starih, da bi nekoč prestopil mejo udobja in doživel v življenju kaj novega.

Mimogrede to nima nobene povezave s trenutnim dogajanjem v Piranskem zalivu.

Imaš popolnoma prav, ampak res si ne predstavljam, kako bi se v petek popoldne po službi odpeljal do Turčije in prišel v nedeljo zvečer nazaj.

Pa da se ne boste počutili užaljene, tega 1 % več v hlačah nima 90 % generacije rojene od 1950 do 1980. Nalezle so se tega pomanjkanja v hlačah, od svojih staršev (tako kot njihovi starši od svojih staršev) v velikem obsegu tudi generacije letnikov od 1980 do 2000. Šele sedajšnji otroc bodo začeli resno odkrivat svet in njegove prednosti.

nena žlendraj v prazno! večina mojih frendov in znancev hodi z letalom nekam daleč, tudi na Kubo in tam nekam v božjo mater, jaz pač nimam dnarja!

A ni bla že večkrat debata kako je Hr ful draga? Kaj zdej, a smo tisti, ki hodmo dostkrat tud na Hr bogatuni al reveži? Odločte se že.

Ne vem ali ti to resno, ampak si sedaj točno zapisal en stereotip, ki v bistvu ni stereotip od prikola Slo. sendvič turistov na krvaškem.

Popoldne ob enih v petek že vsi živčni letite iz služb, da ste potem zvečer v Istri. V soboto za 15 minut namočite svojo zadnjico v deževno morje, potem pa pospravljate okoli prikolice in krpate kar vam je raznesla burja, po možnosti vrtite mešalce, da si zidate škarpice okoli prikole, na zemlji ki sploh ni vaša, ali celo okopavate nek kvazi mediteranski vrt v pasji pripeki, obvezno brez majice seveda. Nato še zvečer poletite, do upravnika kempa da mu nakažete tiste tri čuke in pol za letni pavšal. V nedeljo že letite nazaj proti Ilirski Bistrci, kjer boste na meji odbili tiste dve ure v koloni in v pondelk vsi zgarani od vožnje nazaj v službo kjer boste zaradi utrujenosti s svojo slabo voljo nadlegovali nič hudega sluteče stranke še cel teden. Nato pa v petek ponovite vajo.

Ala vam vera za take vikend dopuste in bog vam jih požegnaj. V bistvu delate vi za dopust ne dopust za vas, kot bi to moralo biti.

Po moje so vecji revezi ti, ki vsiljujejo svoje mnenje in ne odgovorijo na zastavljeno vprasanje.
Kamp je mali, trgovina je 200m dalec, je solidno zalozena, Lidl ni predalec. Na plazi je senca in kar guzva. Tudi sam ķamp je dokaj sencen. Ce se sprehodis v sosednje Soline ugotovis, da je v primerjavi z njimi v Ljuticu in na plazi mir.

Sicer že ful let nism bla v kampu, grem pa nekje od konca aprila kr dostkrat na Hr in dostkrat tud sam za vikend, pa NIKOL nism ure čakala na meji. Lej, eni znamo tud cajt najt ko je manj gužve. Veš kolk je fajn, ko greš ob cca 5h zjutri iz Pule (si skor sam na cesti) in pridš bp na šiht 😉 in sm lahk celo soboto in celo nedeljo na morju 😉

zakaj si pa v gmapsih ne pogledaš, imaš street view, se sprehodiš čez kamp al pa na YT, vse je tam https://www.youtube.com/results?search_query=kamp+ljuti%C4%8D+biograd+na+moru

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Kaj ti kvakaš? Kaj te briga, kaki so bili naši starši in kako mi razmišljamo.

In če te že zanima, bila sem na več plažah sredozemlja in ni ga čez Jadran, pa gobcaj kaj hočeš. Pa mi ni problem denar, niti čas, ampak zakaj bi hodila nekam brez sence, tudi umazano vodo, če imam pred nosom biser?

Kar se pa tiče vprašanja, pa nevem kako je v kempu, ker smo lansko leto bili v hotelu Ilirija in bili prezadovoljni. Je pa res ogromno ljudi povsod, plaže polne, ponudba pa bogata.

Od lani pavsalisti v tem kampu. Izredno zadovoljni. Ce sprasujete za nov del, tam kjer so v jeseni postavili hiske, so le te na soncu. Stari del, prvotni del kampa pa je zelo v senci. Do plaze cisto blizu. Je nekako se najslabse ravno to, da plaza ni ne vem kaj, ampak so tudi to v jeseni zaceli preurejati, tako da bo letos verjetno bolje. Pozanimajte se kako je s plazo, pri agenciji, ki za camp Ljutic oddaja te hiske.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close