Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice potovanje – kje je ugodno

potovanje – kje je ugodno

Odločili smo se da bi šli čez 4 do 5 mesecev na krajše potovanje v Prago. Zanima nas kje naj rezerviram ugodne avionske karte, vse kar sem pregledala je kar drago. Kje naj iščem da bo bolj ugodno, mogoče celo cel paket še hotel. Smo trije odrasle in en otrok. Hvala.

Mi smo šli z vlakom. Imajo tudi zelo ugodne cene. Vprašaj čimprej.

Splaca se vam tudi z avtom, ce vas to ne moti, ena opcija je, sploh ce ste 4je. Hoteli imajo naceloma kar parkinge, pa tudi dobri so, priporocam vzeti – poglej booking in podobne – z zajtrkom, da ne rabis ze zjutraj cisto lacen skakat okoli, kje bos dobil kaj – pri nas je blo tako, ker lega hotela ni bila idealna, a ni bilo problema. Na straneh se splaca rezervirat sploh ce mas se brezplacno odpoved: to je dobro pregledati vnaprej. drugace pa tudi vlak je opciua ka

mi gremo na te krajše relacije vedno z avtom, nočitve rezerviramo na bookingu, ponavadi se ustavimo še kje.
drugače wizzair leti iz benetk v prago, pa sigurno še drugi.

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Greste z avtom in si po poti tja in nazaj se kaj ogledate (Brno, C.krumlov, C.budejovice, Telc, Trebic…).

rezerviraš letalske karte na skyscanner, nočitve pa na booking. po mestu se premikaš poceni s podzemno. Škoda da se niste odločili malo prej, je bila ena ugodna varjanta za nekaj manj kot 70 eur po glavi za letalsko karto in 4 nočitve, odhodi so bili pa na voljo ravno v prvi polovici januarja.

Ja ne vem no… do Prage se da priti najugodneje z avtom, če ste 4. 6-8 ur…
Hotel… na obrobju dobite poceni, v kakšni gostilni še ceneje…

Poleti gledam za Prago (cca zacetek septembra) in so karte prek easy jeta par ugodne (okoli 30-40 enosmerna), leti pa se iz Benetk. Za spanje pa vzamem ponavadi kar hostel prek bookinga, saj bom tako in tako cel dan po ogledih, ker v Pragi se mi zdi da je res ogromno za videt.

Če je možno, vsekakor priporočam it v Prago z avtom.
Letalo se res dobi recimo v maju za 50 evrov na osebo (povratna), iz Trevisa. Potem pa računaj še strošek za pot do tja, pa seveda čas. Kaki dve uri pred letom je že fajn, da si tam, pa cca 2 uri pot do tja, pa letalo leti cca uro in pol, pa izkrcanje, pa pot od letališča do nastanitve … V tem času si z avtom že tam. Pa nisi vezan na nobeno uro in še med potjo tja in nazaj si lahko marsikaj ogledaš. Takole na pamet pride tudi ceneje z avtom.
Seveda vse to ob predpostavki, da je med vami kak šofer in imate avto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close