Najdi forum

Dvodnevni izlet

Prosim za odgovor vse ki imate izkušnje
Kaj moram imeti s sabo za dvodnevni izlet?
Potuje se z avtobusom, ena nočitev v hotelu.
N bi prevec, a ne bi da mi kaj manjka.
Hvala za odgovore.

Udobno (nepremočjivo) se obuj in toplo obleci, dodatno rabiš:

– najnujnejo kozmetiko (zobna šketka, pasta, kaj za čiščenje obraza, krema, puder)
– zdravila, če kaj jemlješ
– 2x spodnjice, 2x nogavice
– pižama
– dodaten zgornji del, mogoče flis
– stvari za preobleč za naslednji dan (hlače bi jaz obdržala iste)
– kaj za vrat, povštrček in mala dekica, če boste spali na busu
– voda, oreščki
Preveri vreme 1 dan prej, če bo deževalo vzami še pelerino, zložljivi dežnik, dodatne čevlje in ščitnik za nahrbtnik.

Uživaj.

Hvala, tako sem imela v mislih, a pravijo mi da je prevec. Tudi sama rada imam vec kot manj.
Dunaj- Bratislava za kaksno stopinjo je sigurno bolj mrzlo kot na Primorskem😆
Prijatelji bodo z nami, razen nahrbtnika ne bodo imeli nic, pa mi pravijo, da kaj bom s potovalko, da je prevec za dva dni.

Hvala, tako sem imela v mislih, a pravijo mi da je prevec. Tudi sama rada imam vec kot manj.
Dunaj- Bratislava za kaksno stopinjo je sigurno bolj mrzlo kot na Primorskem😆
Prijatelji bodo z nami, razen nahrbtnika ne bodo imeli nic, pa mi pravijo, da kaj bom s potovalko, da je prevec za dva dni.

Ne poslušaj jih, bolje kakšna stvar preveč kot premalo. Potem pa si bodo sposojali od tebe, ko jih bo zeblo. Saj to ne tehta 100 kil, da ne bi mogla nosit s sabo. Lahko imaš tudi kovček na kolescih. Itak, da je bolj mrzlo kot ob morju, na Dunaju velikokrat piha.
Če karikiram, jaz grem na Šmarno kot eni na Triglav, kar se oblačil za preobleč tiče.
Kakorkoli, lepo se imejte!

Hvala😊😊
Enako zelim vam😊

Če boste morali svojo prtljago ves dan vlačit s sabo (če greš z avtom/avtobusom ni treba), je nahrbtnik najboljša varianta. Rabiš pa še kak dodaten kos za oblečt če bo mraz (na Dunaju zna bit mraz ko hudič), pa nekaj za prespat, perilo za preoblečt in neseser s kozmetiko. To gre vse v manjši nahrbtnik, pa še kaka voda in prigrizek.
Če greste z avtom ali avtobusom, seveda prtljage ni treba ves dan vlačit okoli in si lahko spakiraš še kaj dodatnega.
Jaz raznih dek in povštrov na avtobus ne vlačim, še nikoli me ni zeblo, pa sem precej zmrznjene sorte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close