Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hrana v Termah Čatež – RestavracijaGrill

Hrana v Termah Čatež – RestavracijaGrill

Naslednji vikend peljem sorodnika v Čatežke. Jaz tam še nisem bil, sorodnika tudi ne. Ker morata oba uživati zelo prilagojeno hrano, so nam svetovali, da jemo v restavraciji Grill. Jaz lahko jem kar koli, tako, da je problem samo pri njiju. Mi lahko poveste, kakšna je ta restavracija? Imajo tam tudi zajtrke? Je hrana dobra? Najlepša hvala za odgovore.

?? A ni to navadna gostilna. Katere že ime ne pomeni nič dobrega. Sem iz teh koncev, pa nikoli ne bi nikogar vozila v restavracije okoli term. Tam je vse v zatonu.

Verjetno zato sprašujem, se ti ne zdi? Ker moram dva 80+ letnika vsako jutro spravit do zajtrka (pa to glede hrane še gre), za kosilo in večerjo so mi pa pač dali to možnost. Ker sam teh krajev in term ne poznam, sprašujem tiste, ki so tam že jedli. Ali je to grilll varianta – se pravi meso na žaru in podobno, ali se da dobiti tudi kaj drugega.

https://www.terme-catez.si/si/catez/namestitve/cenik#Restavracija_Grill

Jaz sem bila v hotelu Toplice zelo zadovoljna s hrano.

Še najbolj smiselno bi bilo kar poklicat v restavracijo in povprašat. Na prvo žogo se mi sicer ne zdi najbolj verjetno, da bo gril restavracija v avtokampu imela v ponudbi dietne obroke.

Za v bodoče pa razmislite o kakšnih drugih toplicah. Tiste, ki so bolj zdraviliške narave, običajno ponujajo kar solidno dietno prehrano vseh vrst.

Pelješ ga v ČateŠke ali ČateŽ.

A v toplicah nimajo prilagojene hrane? v vsej tisti ponudbi da je ne bi našel jaz res težko dvomim.
Sej v osnovi je redkokatera hrana škodljiva, v hotelu pa imaš itak vsako hrano posebej in si sestaviš primeren obrok.
zajtrk sploh ni težav imaš dovolj vsega, od oreščkov, jogurta, mislijev, sadja. pravih sokov …
kosilo in večerjo pa sestaviš tako, da ustreza kriterijem.
Če imaš hude pomisleke, pa pokliči v hotel in se pozanimaj,. Ne vem zakaj bi hodili jest drugam, kot v hotelsko restavracijo.

Točno tako, poklicat pa je. Mi smo bili s hrano v Čatežkih kar zadovoljni, res pa je da noben od nas ni na dieti. Bili v hotelu Terme.

Zjutraj sveze zemljice z maslom in marmelado, majo radi kako navdno klobaso od kosakov… malo zelenjave, gavrilovic pasteto, med… za večerjo pa zdravo kmecko govejo juho, pečenko, solato,pražen krompir…

Zajtrk lahk kupis v marketu, večerja pa je kaki domač penzion.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close