Otok Vir
Živijo,
z mislimi sem že ob morju, nikoli še nismo bili na Otoku Vir. Tisti kateri ste tam bili, kater konec vira priporočate, da je lepa plaža, blizu centra? Se v sezoni ob večerih kaj dogaja? Eni pravijo da je Vir zapuščen, je res tako? Če pa lahko priporočate kak dober apartma bo dobrodošlo. Hvala!
Če uporabiš iskalnik, najdeš marsikaj na to temo …
http://med.over.net/forum5/search/results?q=vir&f=213&sort=1&l=0&i=287&d=96&post=i%C5%A1%C4%8Di
Letos preživela precejšnji del poletja na Viru! Zelo zadovoljni, smo že rezervirali za naslednje leto. Predvsem nam všeč klima in čisto morje, zmerne cene, v špici sezone res malo nagužvano, vendar ostali del poletja ni pretirane gneče, dosti dogajanja, našli apartma z prijaznimi in ustrežljivimi lastniki, zato se zopet vračamo.
Jaz hodim tja že pet let in sploh ni zapuščeno . Tam imaš tudi vsako leto koncerte Virski put in center je prekrasen. Tudi spodnji del Vira je res čudovit imaš svetilnik, grad, most. Najboljša plaža je Slatina, kjer je restavracija Toni. Jaz sem pa v apartmaju Lucija in ni drago pa še prijazni so res veliko😎😎
Forum je zaprt za komentiranje.