Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tamali navijajo za Čatež med krompirjevimi

Tamali navijajo za Čatež med krompirjevimi

A bo prehuda gužva čez krompirjeve med počitnicami? Sploh ne vem, kaj bi, vsi trije so bili nazadnje tako navdušeni (scer smo bili med poletnimi, zunaj), da si zelo želijo ponovno tja.
Kako je sploh notri? Igrala, tobogani, itd,…?

Pa tudi, a smo že malo pozni za kakšno ugodno varijanto?

Zelo verjetno boste plavali en po drugem

Za kaj ugodnega se splača počakati na kakšno ponudbo na kuponkotu. Dajo pa ponavadi tik pred zdajci.

Ne spraviš me več v nobene terme med počitnicami.
Še najmanj pa če je vmes še praznik al pa v soboto/nedeljo.

Gužva med počitnicami. Enkrat sem bila pa se izogibam čatežkih. Pa tudi ne slovijo po prav čisti vodi. Mene moti HRUP in na koncu si čisto izmučen..

Če imate verijanto, raje pojdite izven počitnic. Sploh če so predšolski otroki, ali pa se zmenite za dopust. Sicer imajo super notranji del v Čateških, zelo zelo veliko raznoraznih igral, animacija, itd.

Ne hodite. Ne boste plavali drug po drugem; sploh ne boste plavali, smpak stali v vodi in se ne boste mogli premikat. Da ne omenjam, da zunaj niti na tla ne boste imeli kam dat brisač, ležalnike odmisli, ker ga ne dobiš. Smo bili eno leto za krompirjeve in nikoli več..

Pojdite raje na izlet po Sloveniji in si poglejte različne cerkvice, pa pridno k maši. Jaz se med mašo res dobro spočijem in napolnim z energijo. Pa še brezplačno je, edino gospodu župniku se spodobi darovat malo več.

Pusti župnike pri miru, tebi je mesto v energetskem new age. Please go home, back to NA.
Svinjaš po cerkvi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close