Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Koliko vas gre v toplice med krompirjevimi?

Koliko vas gre v toplice med krompirjevimi?

Sprašujem, ker res ne vem če se splača rinit v gužvo… 🙂

Mi sigurno ne. Bli smo lani, ker naša dva sicer ful uživata v bazenčkih, ampak v to gnečo med počitnicami pa res ne gremo več. Smo težko dobili že ležalnike! Raje bo kak kostanjev piknik, kak sprehod v naravi, mogoče kakšen hrib.

kam greste ostali, ki ne greste? ne, čisto resno, kamz mulci med počitnicami???

Mi na obalo. Upamo na lepo vreme. Potem se pa zunaj da početi marsikaj.

Jaz tako ali tako delam, ker se je za dopust izborila ena z odraslimi otroci (in večjim položajem v službi). Tako kot vedno med vsakimi počitnicami. Dobro saj so samo 3je delovni dnevi.
Ampak nič zato. Če bo lepo bomo šli raje v živalski vrt, na kak bližnji grič, kostanjev piknik… itd. itd. kar bo pač časa.

Nismo hodili v gužvo. Kak dnevni izlet, babi/dedi sta se z veseljem pridružila pa je bilo malo drugače, živalski vrt, kino, izdelava ptičje hišice (zaposliš odraslega moškega na polno:):) ) in mali neutrudno koraka za njim (če vključiš še dedka je to že resen projekt za nadstandardno ptičjo hišico z lastnim vodovodnim sistemom in skoraj solarno streho:):))

:)))

Letos ne gremo ker imam službo. Smo pa ta čas pred leti že bili in ja je bila gužva, vendar smo hodili na bazen takoj zjutraj in pozno zvečer ko je odšla večina na večerjo, drobižek pa spat. Itak ne moreš pričakovati, da boš sam, se je pa dalo zdržati.

Mulci doma, starši v službi.

Dalmacija in naš flet.In čoln.

Mi, nas 5, gremo. V Čatež verjetno, vendar le za kak dan. Zjutraj čim zgodaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close