Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katera nastanitev v čateških

Katera nastanitev v čateških

Kaj priporočate za nastanitev v t. čatež? S partnerjem greva, torej za 2, pa ne vem ali bi vzela app ali hotel. Želiva pa biti čim bližje notranjim bazenskim kompleksom. Za hotel predvidevam da je to povezano, da lahko greš do bazenov v kopalnem plašču?
Apartmaji so mogoče povezanis kakim podzemnim hodnikom? No ne vem, pač vprašam ker vem da imajo v Olimju tako urejeno.
Hvala za vsako info!

dvomim da so apartmaji povezani s kakim podzemnim hodnikom, to pa res nisem še nikjer videla. Edino kak hotel ki je malo bolj oddaljen.

Apartmaje nimaš nikjer povezane z bazenskim delom. v Olimju so v podzemlju povezani edino hoteli. Tako da se iz apartmaja pač malo sprehodiš. Odisno pač od tega al si bol apartmajski ali hotelski gost:)

To pa ni res. V Olimju je tudi Aparthotel s hodnikom povezan z bazeni, pa gre izključno za apartmaje.

To pa ni res. V Olimju je tudi Aparthotel s hodnikom povezan z bazeni, pa gre izključno za apartmaje.
[/quote]

Tako je. Meni je ravno to všeč, da je to neposredno povezano. Smo pa čisto apartmajski, tako da za nas hoteli odpadejo.

Uff, samo bo gužva za krompirjeve v vseh termah, tja grem izklućno samo še izven “sezone”

Hotel Toplice je povezan z notranjimi bazeni… Bili smo že večkrat.

Mi hodimo skoz v apartmaje in niso povezani.Je pa kar dost za hodti, če dobiš kakšen appartma oddaljen od term.Hotel Toplice pa je povezan.

Koliko pa to pomeni, da so kar oddaljeni, 5, 10, 20 min peš?

https://1nadan.si/ponudba/Potovanja/47980/super-cena-za-3-dnevni-paket-v-apartmajih-lux-3-v-termah-catez-2x-nocitev-za-do-5-oseb-dnevno-do-5-vstopnic-za-2-neomejena-vstopa-v-zimsko-termalno-ri?isPreview=False&guiMediumSource=4

Jest grem pa sem:))

Btw: meni so čateške zakon! Pa kaj ti je hudega če se maš malo za sprehodit do bazenov, ate bo pobralo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close