Bioterme Mala Nedelja
Ja, hotel je odprt cca 1 leto (konec 2009, pred novim letom), sobe luštne ( glede na to, da ima mama hišo v Mali Nedelji, tam sicer še nisem prespala). Kot rečeno, manjše, prijazno, simpatično…
Mogoče manjka kakšen tobogan za najmlajse. Pa ljudje so res prijazni, priporočam.
Ja, potrdim, pri vas je lepo.
Lp, N.
Mene pa te terme niso prepričale 🙁
Nič posebnega….bazeni noter so še kar….in ker sem jaz malo mahnjena na notranjo opremo, me je predvsem zmotilo, da terme že razpadajo (pri recepciji), kljub temu, da so relativno nove. Da je notranja oprema, dizajn….kar nekak delo dveh različnih ljudi, ki se nista mogla zmeniti, kakšne ploščice bi dala….pa sta dala en svoje na eno stran, drugi pa svojo zgodbo na drugo stran.
Saj pravim….to moti mene in mi pač niso kaj posebnega….ampak vsak po svoje.
In kar je mene še zmotilo, da ni recimo dveurnih kart. Ker nam sta dve uri kopanja čisto dovolj i
Vsak ima svoj pogled.
Jaz te terme poznam cca 15 ali več let (bila sta samo dva stara zunanja bazena).
In jih spremljam vsa ta leta. Ja, so majhne, tudi mi gremo včasih raje v Banovce, Radence, pa na drugi konec, v Čateż.
So pač manjše terme, ljudje prijazni, nič jim ne manjka. Ni pa enako kot v čateżu.
Pa tudi če smo v Čateżu, sem jaz raje v hotelu terme (prvi hotel na levi, ko se pripelješ), ima svoj bazen brez gużve, enkrat na dan gremo v riviero (kakorkoli se że imenuje).
Moja hči je nora na vodo, dve uri nam ne zadostuje, enim pa zadostuje. V biotermah lahko plačaš cel dan, greš ven, pa malo okoli (blizu je bila gostilna pod jelšami) pa potem z isto karto spet not.
Glede opreme in izdelave: ja, marsikaj je bolj tako narejeno, ker pa imam pridobljeno izobrazbo iz ene od družboslovnih ved in ne arhitekture, me to ne moti. Je pa urejeno, čisto, kar mi je bistveno.
Ampak ljudje smo (na srečo) različni, kar je všeč enemu, drugemu ni. Eni uživajo v gužvi, eni ne.
Jaz jih vseeno priporočam, ampak to pač ni čatež ali podobno. To so male lokalne terme (sem ljubljančanka in bi skoraj dodala: bogu za hrbtom). Verjetno Sabina to ve.
S soprogom obiskujeva terme po Sloveniji in tako sva bila tudi v Biotermah. Hotel je zelo lep in ugoden, vendar se nama je že pripetilo, da sva naletela na potrgane in obrabljene brisače in kopalne plašče, kar se v hotelu štirih zvezdic nebi smelo dogoditi, pripombo pa imava tudi na prehrano, ni prav veliko izbire, misliva da bi moral kuhar večkrat kontrolirati kaj se dogaja z njegovim “švedskim stolom”, ker se razen pomožnega osebja, ki stalno prinaša iz kuhinje krožnike in razne skodelice ( ki je resnici na ljubo, prej moteče kot kaj drugega ), nihče posebno ne zanima za hrano ki so jo ponudili gostu in ki je večkrat tudi hladna, neprimerno servirana…posebno pa je treba paziti ko vstaneš od mize, da ne potegneš za sabo prta, ker pač ni pravilno pritrjen na mizo.
Bazenski kompleks je velik, tudi saune so v redu. ( škoda ker je turška sauna že kar nekaj časa pokvarjena ).
Pogrešava pa kakšno športno igrišče, mogoče igrišče za tenis, mini-golf….
Drugače pa Bioterme krasi topel in prijazen odnos vseh zaposlenih do gostov in zato se rada vračava.
A.
Ker imamo že rezerviran dopust v Biotermah me zanima, če še ima kdo drug slabo izkušnjo s prehrano v hotelu. Ker glede na prejšnji post sedaj že premišljujem ali iti tja na dopust ali odpovedat.
Lepo prosim, če je še kdo bil pre kratkim v Biotermah, da napiše svojo izkušnjo.
Najlepša hvala in lep dan
Pozdravljeni,
jaz Sem ze veckrat bila v Biotermah in moram povedati, da se zelo trudijo in da vsaki krat bolse.
Tudi prehrana in Kaki zabavni program.
Imajo musiko in ples, po leti majhen vlag, kater odpelje ljudi v lepo okolico in na koncu na eno prlesko malico. Katera seveda mora biti meso iz tunke in zaseka. Vcasih tudi kaj prleske pogace.
Pojdite, ogledajte in povejte ce vam kaj ne odgovarja, tako ima Hotel moznost da se se popravi.
Lep pozdrav
Lizika
Mi smo bili tam en dan letos pomladi. Smo bili samo na kopanju, bivali smo drugje. Bazenski kompleks nam je bil zelo všeč, glede na to, da smo bili en dan pred tem v Banovcih in je bila razlika velika. V Banovcih je blo vse zelo nagužvano, polno ljudi, sopara in vlaga v zraku, zatohlo… Vse je delovalo zelo stisnjeno, majhno, komaj si peš prišel okoli bazena, toliko ležalnikov je bilo postavljeno… Skratka smo bili res razočarani nad Banovci, ker glede na oglase smo res pričakovali nekaj posebnega… Drugi dan smo bli potem v Mali nedelji. Tukaj nam je bilo všeč, da je prostor z notranjimi bazeni velik, prostoren, zračno je vse, mirno hodiš povsod, svetlo je, nam je blo lepo videti. Tudi otroški bazen je imel neka mini igrala, je blo fajn. Zunaj smo bili radi v bazenu s hitro reko, ostali bazeni mislim da takrat niso delali. Je pa res malo tečno, ker moraš iti ven peš v plašču, ne vem cca 5 metrov in potem se slečeš in spet v bazen. Všeč nam je bilo tudi v garderobi, so prostorne, dovolj jih je, previjalnica za majhne otroke, otroški wc… Skratka v primerjavi z Banovci, kjer sem enoletnega sinčka kar na klopci sredi garderobnega hodnika morala preoblačit, za nas neprimerljivo boljše v Mali nedelji!
Konec januarja 2015 smo bili na dopustu v Biotermah. Hotel je lep, lociran stran od vsakdanjega vrveža, v naravi. Osebje hotela je zelo prijazno, pripravljeno pomagati in ustreči željam gostov. O razpadajoči opremi ni bilo ne duha, ne sluha. Ugotovili smo, da fen v kopalnici, pritrjen na steno res ne dela, zato je bil na polički pod umivalnikom drugi. Sobe so lepo opremljene s pohištvom iz masivnega lesa, po tleh je pravi parket, ne laminat, kopalnica je moderno opremljena, z vsem kar potrebuješ. Imajo sistem samopostrežnih obrokov. Mi smo imeli zajtrk in kosilo. Izbira hrane je zelo velika, od njihovih domačih jedi (prleški zajtrk, prleška gibanica,) do klasičnih. Mislimo, da tudi največji izbirčnež lahko zase nekaj najde. Bazenski kompleks je čudovit, všeč nam je bila predvsem dekoracija s svežimi lončnicami in isto v kavarni, pri recepciji, zunaj pred vrati itd. Skratka, glede na to, da smo tu prvič dopustovali, smo bili zelo zadovoljni, naša pričakovanja so bila usklajena z dejanskim stanjem in še se bomo vrnili.
Obisk Bioterm priporočamo vsem, ki želijo pobegniti stran od ponorelega sveta in v lepotah narave najti notranji mir in zadovoljstvo. Pridite, ne bom vam žal!
Ko berem komentarje…..Z družino smo bili že večkrat v hotelu, osebje je zelo prijazno tako da se poznamo po imenih , Marjan, Jure, Tadeja,…..Hrana je odlična da o natakarjih ne govorim čistoča v hotelu in na bazenih res na visokem nivoju. Savne so povsem zadovoljive, zelo elegantna je diskretnost, za pohvalo! Sedaj od lanskega poletja pa še bazena za hotelske goste ter FKK plaža, tudi tu je diskretnost na visokem nivoju. V hotelu pa lekarna, možnost masaže, to žal še ne poznam, kavarna z teraso, zobozdravstvena ambulanta….Če tu nisi zadovoljen potlej si zelo zahteven gost.
Forum je zaprt za komentiranje.