Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice 1. smučanje v Avstriji-predlogi?!

1. smučanje v Avstriji-predlogi?!

Grem v akcijo,dovolj mi je Rogle, rada bi šla v Avstrijo smučat,prosim pomagajte mi z nasveti ker vidim da imajo tam preveč smučišč za raziskat.Torej v Avstrijo za par dni (3 ali 4 nočitve) ne preveliko smučišče ( da se ne zgubim,
pa še nemško ne znam) s kartami, fino bi bilo še hrana, enkrat decembra ko bo sneg ( čeprav je že sedaj) pa čim bližje Sloveniji.Išem za dve osebi in nama koče ne pašejo ampak neka sobica s hrano in smuč. kartami. Ima kdorkoli kakšen nasvet ali predlog? HVALA!!!

Ne se bat! Povsod govorijo tudi angleško.
Za začetek pojdi na dnevno smuko sem http://www.gletscher.co.at/ …že obratujejo.
Meni so se dopadla smučišča okoli Zell am See (Hinterglemm, Saalbach) in bižja St. Oswald, Turacher Höhe.

Priporočam Lachtall
Zelo fino smučišče je tudi Katschberg

Bad Kleinkirchheim, Katschberg (z namestitvijo v St.Margareti), Obertauern..

Kaj pa porečete na Gerlitzen Alpe? Že kdo bil?

Prav imaš glede Rogle. Bila v Gerlitzenu ampak mi je tak tak. Hodimo najvrc v Bad Kleinkircheim. Veliko prog, Super mi je tam, v mestu dvoje toplice, dobra hrana v restavracijah in v kocah na smučišču. Poglej na googl za namestitve apartmajev in sob, veliko ponudbe.

Mi tud Bad Kleinkirchheim, že rezervirala za januar.

Silian, st. Jakob, gg resort, kitzbuhel

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close