Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam na dobre ribe- Dolenjska

Kam na dobre ribe- Dolenjska

Pozdravljeni. Jutri bi obiske iz ZDA peljal na ribe. Okolica Nm in Posavje . Hvala za priporočila.
[attachment=0]gostilna.jpeg[/attachment]

Mogoče gostišče Dežman Novo mesto

Ce vam ni predalec, priporocam Gostilna Madronič, Prelesje. Bela krajina, ob Kolpi. Odlicne postrvi

Podturn

Ribe se gre jest na Primorsko no, ne pa na dolenjsko. A ste normalni no lol… 😀

ja, seveda, primorc ti bo spekel dobro postrv:-)))
pa še cvička nimajo…

Ja, samo ne na slovensko primorsko. Na Obali še nisem jedel dobrih rib. Kar ni čudno, ker staroselcev že dolgo ni več, tisti, ki se priseli nekam pa tudi ne dobi avtomatično sposobnosti, ki so jih imeli prejšnji prebivalci.

Na letališču. Par mescev nazaj smo se ustavl tam in imajo ful dobre postrvi.

[/quote]
Vsem skupaj se niti ne sanja kaj so dobre postrvi. To sploh niso postrvi, futrano z briketi – krmilno, ki zraste v rekordnem času. Postrv je dobra pri meni doma in še pri komu, ki jo na raupšicam ponoči v potoku. 🙂 To je postrv, ki ne po okusu, ne po vidu in otipu čvrstosti mesa nima nič skupnega z gojeno ameriško postrvijo.:-)

Bolje od postrvi je vsekakor kje, če ima kdo svoj ribnik in notri krape in amurje. Amur je fantastičen, pa tudi krap, ki je dobro pripravljen. V posavju ti priporočam restavracijo na ribniku Brestanica, tudi okolje je lepo in gostilno Kranjčič na Sromljah, ki ima prav tako svoj ribnik in super pripravijo krapa.

[/quote]
Vsem skupaj se niti ne sanja kaj so dobre postrvi. To sploh niso postrvi, futrano z briketi – krmilno, ki zraste v rekordnem času. Postrv je dobra pri meni doma in še pri komu, ki jo na raupšicam ponoči v potoku. 🙂 To je postrv, ki ne po okusu, ne po vidu in otipu čvrstosti mesa nima nič skupnega z gojeno ameriško postrvijo.:-)

Bolje od postrvi je vsekakor kje, če ima kdo svoj ribnik in notri krape in amurje. Amur je fantastičen, pa tudi krap, ki je dobro pripravljen. V posavju ti priporočam restavracijo na ribniku Brestanica, tudi okolje je lepo in gostilno Kranjčič na Sromljah, ki ima prav tako svoj ribnik in super pripravijo krapa.
[/quote]

Ah, to itak, se čist strinjam. Jaz sicer nism ne vem kakšna ljubiteljica rib, še najraj pa imam morske, tiste, ki jih dobim direkt od ribičev. Po raznih gostilnah pa ribe jem bolj mal (takrat je bil kao en post, so vsi ribe naročil, pa sm rekla ajd da še jaz), ampak tuki mi je bila postrv takrat okusna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close