Najdi forum

potovalni pas

Zanima me, če kdo ve, kje bi lahko kupila potovalni pas, v katerega lahko spraviš denar in potni list. V Ljubljani ali okolici?

[attachment=0]potovalnipas.jpg[/attachment]

lahko ga kupiš v STA ljubljana, ajdovščina. sem ga včeraj kupil

“potovalne ledvičke” prodajajo že skoraj v vsaki bolje založeni trgovini s tako opremo. jaz sem ga mislim, da kupila v assoli (nisem ziher). mislim pa, da sem jih videla tudi v intersportu.

V trgovinah Samsonite (Nazorjeva, Miklošičeva, City Park, BTC hala A…).

Trgovine Iglusport, K2, Anapurna….

Ti najbrž misliš prav pas, tak za v hlače a ne? al misliš manybelt-ledvičko, za pod majico? jz sm ga/jo kupila v sport 2000
Usnjen pas, ki se na notranji strani odpre po celi dolžini s fršlusom, mi je pred dvema letoma zrihtala kolegica nekje v Novem mestu. Lahko jo povprašam točno kje, če te še zanima.

kiki: mene tudi zanima, kje dobis ta pas za v hlace.
A tisto torbico, ki jo dobis na STA ne mores dat v hlace?

Tudi mene zanima kje se lahko kupi ta pas za v hlače, ki ima spodaj zadrgo v katero lahko skriješ denar. Nam je to pokazal en Italijan v Burmi.

ne, nisem pozabila odgovoriti, ampak čakam kolegico, da mi sporoči naslov in tel. št. tega čevljarja iz novega mesta, ki nama je naredil tak pas.

Tak pas (za v hlače, z zadrgo) imajo tako v STA-ju, kot v trgovinah Iglu.

u maya maya imajo takšnega.

Ce te zanima potovalni pas (usnjen za v hlace, v katerega se da spraviti se denar in kak papirnat dokument), ga lahko dobis v Plavi Laguni (Lj) trgovina Brzin (toplo priporocam).
Druagce pa lahko poklices na 040/660355, Breda in vprasas tocno.

No trgovin, ki tak pas je več kot dovolj. Pa vseeno posredujem še št. čevljarja iz novega mesta, ki izdeluje te pasove 041 616 294 g. Igor babič. Morda so pri njemu kaj cenejši:))

http://www.kamenaric.si/-avto%20moto/potovalni%20usnjeni%20pas%20za%20denar.htm

https://kamenaric.si/-avto%20moto/potovalni_usnjeni_pas_za_denar.htm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close