Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Gardaland vstopnice, kampi

Gardaland vstopnice, kampi

Pozdravljeni! Z družino se odpravljamo v Italijo, par dni bi bili ob Gardskem jezeru in seveda obiskali Gardaland. Pred 3 leti je bila neka akcija, če si imel reklamno pločevinko od Fante, si lahko le to pred vhodom zamenjal za kupon za brezplačno vstopnico. Ker bi mi to pomenilo veliko, bi vas lepo prosila, če mi poveste, če je morda letos tudi kaj takega aktualno?

Obenem vas vprašam za nasvet v katerem kampu bi poceni in ne daleč prenočili v šotoru.

Hvala. Lepo se imejte!

Po mojem se ti je tole malo sanjalo, ker so karte čist predrage za kaj takega. Kampov je kot solate, samo izbrati moraš enega.

Zakaj se eni delate pametne, če ne veste. Ja, tri leta nazaj sem jaz osebno tako dobila brezplačno karto. In ne, ni se mi sanjalo.

Coca cola in čips Amica imata to akcijo. Pa sigurno še kakšna znamka, če malo pobrskate.
So pa taki kuponi veljavni ob nakupu dveh polnih kart. Tako, da je potrebno malo preračunat kaj se splača.
Karta kupljena tam na mestu stane nekje 10€ več kot če jo kupite preko spleta. Imajo tudi pakete za družine. Tako da malo preračunat kaj se vam bolj splača.

Zakaj se eni delate pametne, če ne veste. Ja, tri leta nazaj sem jaz osebno tako dobila brezplačno karto. In ne, ni se mi sanjalo.
[/quote]

Mnja, je Savrinka lepo napisala, v čem je finta. Brezplačno my ass. 2 + 3 zastonj. Tako pa ja.

Na Kellogg’s embalažah muslijev imaš kupone za polovični popust. Na en kupon lahko gre do 5 oseb.

Prodajajo tudi v naših trgovinah, na hrbtnih straneh poišči takšne kupone:
https://www.google.si/amp/www.parkerlebnis.de/kelloggs-freizeitpark-gutscheine-2017-merlin_38020.html/amp

Hvala!
Grem v akcijo za Kelloggsi. A mi samo zaupate, kje ste jih kupili? 10000x hvala.

Savrinka, vem, da je tako, hvala. Saj irak bomo 2 kupili, otrok je pa starejši od 10 let, tako, da kombinirana ne pride v poštev.

Lp!

V kampu gres na recepcijo in tam kupis karto, na dve karti je ena gratis. Ce vas kamp nima ima pa sosednji. Tudi ene bencinske imajo to, okol jezera je polno prodajnih mest s to ponudno, dobro je pogledat tudi na pica karton recimo.

Če imate it namen zdaj, v avgustu, bo težka najt prostor v kampu, čeprav jih je veliko tam okoli. Že v juniju smo doživeli zelo polne kampe, enkrat v juliju so sprejemali samo goste z rezervacijami. A avgustu je pa najbrž, glede na ferragosto, še bolj natrpano vse.
Vsi kampi imajo svoje spletne strani, poišči in poskusi rezervirat. Če imate namen bit tam samo par dni, zna bit pa tudi z rezervacijo problem, ker v sezoni za manj kot teden dni rezervacij ne sprejemajo. Ampak, kot rečeno, vse najdeš na spletu.
Italija je krasna, od Dolomitov do Kalabrije, ampak avgusta – ne, hvala.

Spar in Mercator zagotovo.

Bomo tvegali, kar se tiče prostora v kampu.

Nasvet glede kupona na Kelloggs, upam samo, da res lahko kupim 3 vstopnice na enega, da ne bodo tam kaj zakomplicirali.

Še info, če komu pride prav: v Zagorju v Sparu jih imajo.
Hvala in lep pozdrav!

Če komu pride prav: prostora v kampu ni težko dobiti, ni ga veliko, a v kampu Gasparino, ki je najbližje Gardalandu, se ves čas menjajo gostje. Mi smo imeli na razpolago 3 luštne parcele.

Kar se tiče kupona s Kelloggs embalaže: res lahko na enega kupiš do 5 kart po polovični ceni.

Uživajte, če greste, mi smo 😁.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close