Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Varnostniki v kampu Šimuni brutalno pretepli Novomeščana

Varnostniki v kampu Šimuni brutalno pretepli Novomeščana

V priljubljenem kampu na otoku Pagu, v Šimunih, se je ta petek zgodil nedopusten napad. Kot smo izvedeli, so varnostniki kampa okoli 21. ure, češ da zaradi preglasne glasbe, pretepli gosta kampa, ki je med drugim že dvanajst let pavšalist v omenjenem kampu.

http://www.dolenjskanews.com/foto-v-simunih-brutalno-pretepli-novomescana/

Tako to je, sem ravno letos na morju rekel, da je od Slovenca slabši le še pijan Slovenec, če kam gre. Madona, nobenih drugih ne slišiš nikjer, da so tako glasni kot Slovenci.

Sicer ne verjamem ravno, da so bili čisto mirni, ampak ja, saj vemo, Hrvati so do Slovencev tako prijazni, da večina naših dopustovalcev ne bo niti za trenutek pomislila, da bo treba nekaj ukrenit. Če bi bili pametni, bi vsi tisti, ki nosite denar dol na jug, poselili in pokupili vse kar se da do Savudrije, da bi demografsko prevagala tja, kamor zgodovinsko sodi. Pol pa referendum, ne?!

Se strinjaš, da jih je dobil, kajne? Škoda je le ta, da ni bila na njegovem mestu kakšna puhloglava pijana Slovenka, to bi se ti naslajal, če bi jih ena takšna dobila okrog gobca in po riti.

Sicer ne verjamem ravno, da so bili čisto mirni, ampak ja, saj vemo, Hrvati so do Slovencev tako prijazni, da večina naših dopustovalcev ne bo niti za trenutek pomislila, da bo treba nekaj ukrenit. Če bi bili pametni, bi vsi tisti, ki nosite denar dol na jug, poselili in pokupili vse kar se da do Savudrije, da bi demografsko prevagala tja, kamor zgodovinsko sodi. Pol pa referendum, ne?!
[/quote]

A bejž no, tako trpiš? Hrvatje tudi hodijo k nam na smučanje in še kaj drugega, morja pa ravno nimamo mi veliko, mar ne? Zgodovinsko sodi? To izhajaš iz tistega dela zgodovine ko ti ustreza?

Meni ni še noben Hrvat naredil nič hudega. me je pa na morju že večkrat imelo, da bi skočila iz kože zaradi kakšnega nevzgojenega Slovenca. Zakaj se to vedno dogaja enim, drugim pa nikoli?

Se strinjaš, da jih je dobil, kajne? Škoda je le ta, da ni bila na njegovem mestu kakšna puhloglava pijana Slovenka, to bi se ti naslajal, če bi jih ena takšna dobila okrog gobca in po riti.
[/quote]Po riti ti lahko jaz dam, če si tega potrebna, po nagi seveda, za pijanost ali pa treznost se pa tudi sama odločiš. 🙂 No, pa povej če ni res, da povsod kamor greš, edino Slovenci kričijo in se pogovarjajo tako glasno, da mora vsak slišat, ko se pa napijejo je pa to vsaj dvajsetkrat huje. 🙂

Balkan.smo.
Takih dogodkov v Nemčiji, Angliji, ni.
Kultura nasilja in premoči močnejšega brez pameti.
Nestrokovna in lažniva hrvaška policija, ki ne ve, kdaj mora bit tišina.

Varnostniki pa sploh ne smejo nikogar tepst.
Niti policisti, kaj šele varnostnik, ki so nekaj nivojev nižje!
Odvzet jim pravico do tega dela je edino prav zaradi varnosti vse družbe!

Tudi zanič zdravstvo imajo Hrvati, kako niso v bolnišnici ugotovili zloma 3 reber??

Ah kje pa, v Angliji in Nemčiji pa česa takega res ni…….jaooooo:-)

Pa resnično kdo verjame tej pravljici? Povsem normalno druženje, potem pa je omenjena glasba. A vi pri normalnem druženju na paži nabijate glasbo? Očitno so imeli žurko, kot pavšalisti so mislili, da si lahko dovolijo vse, prišli so jih opozorit, oni so jezikali in štala je tukaj.
V kampu mora biti red – kar vojaški bi rekla, sicer zadeve hitro uidejo izpod nadzora in je moteče za druge goste. To je družinski kamp. Enak red je v Straškem in jaz sem zelo hvaležna zanj. Hvalabogu za varnostnike, ki moteče faktorje utišajo in tudi postavijo pred vrata. Zato, da lahko vsi drugi uživamo mir na dopustu. Nema trte mrte. Zato pa pavšaliste mečejo ven – ker se obnašajo, kot da je vse njihovo. Daljši staž imajo v kampu, huje je.

samo v prvem postu je pozornost namenjena pretepenemu pijančku, dalje je glavni polarni sij :)))

[/quote]

A bejž no, tako trpiš? Hrvatje tudi hodijo k nam na smučanje in še kaj drugega, morja pa ravno nimamo mi veliko, mar ne? Zgodovinsko sodi? To izhajaš iz tistega dela zgodovine ko ti ustreza?
[/quote]

Kar v tisti zadnji del zgodovine, ko je bila narejena menjava za Trst, pa jo je kradelj prodal za lastni raj nasproti Lošinja. Pred tem, še preden je bila pod Italijo, pa je celotna Istra spadala pod AO, nikoli k hrvatarjem in že iz tega stališča ni ravno osnove za tole farso od arbitraže, ko se patetično pulimo za kilometer tu in kilometer tam. Ampak ja, demografsko gledano so naši južni bratje veliko bolj pametni, ker poseljenost na mejnih področjih je načrtna za demografsko prevlado. Slovenskih priimkov je bilo včasih več med tistimi domorodskimi, zdaj je ićev že malo morje. Mi slovenčki te kurje pameti nimamo, našim zavednim komunajzarjem na kraj pameti ne pade, da bi s tako učinkovito potezo branili meje! Ne, pri nas v obmejnih občinah zapirajo šole, ne postavljajo infrastrukture, in z raznoraznimi ukrepi prebivalstvo prisilijo v selitev v Ljubljano, da ostaja denar za superduper zadeve na enem kupu. Cela Slovenija je, da jo prehodiš, pa nam trobijo o odročnih krajih??? Budalezavožene! In folk nosi 5 – 6 jurjev letno po Dalmaciji?! Denarja dovolj očitno, da bi Slovenijo odkupili nazaj, ne samo zasedli!

[/quote]

Kar v tisti zadnji del zgodovine, ko je bila narejena menjava za Trst, pa jo je kradelj prodal za lastni raj nasproti Lošinja. Pred tem, še preden je bila pod Italijo, pa je celotna Istra spadala pod AO, nikoli k hrvatarjem in že iz tega stališča ni ravno osnove za tole farso od arbitraže, ko se patetično pulimo za kilometer tu in kilometer tam. Ampak ja, demografsko gledano so naši južni bratje veliko bolj pametni, ker poseljenost na mejnih področjih je načrtna za demografsko prevlado. Slovenskih priimkov je bilo včasih več med tistimi domorodskimi, zdaj je ićev že malo morje. Mi slovenčki te kurje pameti nimamo, našim zavednim komunajzarjem na kraj pameti ne pade, da bi s tako učinkovito potezo branili meje! Ne, pri nas v obmejnih občinah zapirajo šole, ne postavljajo infrastrukture, in z raznoraznimi ukrepi prebivalstvo prisilijo v selitev v Ljubljano, da ostaja denar za superduper zadeve na enem kupu. Cela Slovenija je, da jo prehodiš, pa nam trobijo o odročnih krajih??? Budalezavožene! In folk nosi 5 – 6 jurjev letno po Dalmaciji?! Denarja dovolj očitno, da bi Slovenijo odkupili nazaj, ne samo zasedli!
[/quote]
Saj pravim, da vzameš tisti del zgodovine, ki tebi ustreza, ne? Zakaj pa ne vzmaeš katerega drugega pred tem ali po tem? 🙂 Če bi vsi tako jemali kot ti, kar je najugodnejše niti ne za tvojo rit, ker nič ne dobiš s tem, ampak zadovoljitev čredno vsiljenih blodenj, ne vem kako bi se sploh o čem zmenili.:-)

Enak red je v Straškem in jaz sem zelo hvaležna zanj. Hvalabogu za varnostnike, ki moteče faktorje utišajo in tudi postavijo pred vrata. Zato, da lahko vsi drugi uživamo mir na dopustu. Nema trte mrte. Zato pa pavšaliste mečejo ven – ker se obnašajo, kot da je vse njihovo. Daljši staž imajo v kampu, huje je.
[/quote]

No s tem se pa ne strinjam. Poznam oba kampa in točno vem, da je v Straškem red, ker tudi mora biti ker sta Novalja in Zrće “preblizu” ampak takih incidentov s strani osebja in varnostnikov, ki redno “patruljirajo” pa ni. Je bilo veliko sicer blažjih incidentov že v Šimunih, zato smo mi tudi kamp zamenjali. Lastnik je nastrojen proti Slovencem, buta noter mobilne hiške kot “zmešan”, …

ja, nek red pa mora bit … v našem privatnem kampu se tudi najde kak kreten,ki cele dneve in noči vrti svojo muziko … če mu kaj rečeš, da zalije z vinom, skozlanim 🙁

[/quote]
Saj pravim, da vzameš tisti del zgodovine, ki tebi ustreza, ne? Zakaj pa ne vzmaeš katerega drugega pred tem ali po tem? 🙂 Če bi vsi tako jemali kot ti, kar je najugodnejše niti ne za tvojo rit, ker nič ne dobiš s tem, ampak zadovoljitev čredno vsiljenih blodenj, ne vem kako bi se sploh o čem zmenili.:-)
[/quote]

Zgodovino bi morali vsi jemati kakor ustreza nam, ne drugim. Hrvati to vztrajno počno, vseskozi!

ker je nekaterim dovoljeno vse (ve se kateri narodnosti), drugim pa nič. Slavonec je lahko na naš del parcele postavil koš za bioodpadke (čista resnica), naša tenda pa mu je bila tako moteča, da smo jo morali po ukazu redarstva odstraniti.

Verjamem. Nas so prišli ob 19.00 uri opozoriti, ker se je Slovakinja z nemškimi registrskimi tablicami pritožila, da je otrok preglasen in njena hči ne more spati. Sem ji zelo iskreno priželela vsakega Italijana za soseda. Ne, še raje Francoza.

Verjamem. Nas so prišli ob 19.00 uri opozoriti, ker se je Slovakinja z nemškimi registrskimi tablicami pritožila, da je otrok preglasen in njena hči ne more spati. Sem ji zelo iskreno priželela vsakega Italijana za soseda. Ne, še raje Francoza.
[/quote]

Da ne govorim o najbolj pijanih in razgrajačih, čudo registracija ZG, SB, VŽ….pa nikome ništa 🙁

[/quote]

Da ne govorim o najbolj pijanih in razgrajačih, čudo registracija ZG, SB, VŽ….pa nikome ništa 🙁
[/quote]

Aha, se strinjam. In to so izkušnje iz cca 10 let nazaj.

Dvomim, da so v Šimuniju tako proti nam. Saj imajo polno gostov iz Slovenije. Še kdo bi moral kaj povedati, ki je to dejansko videl.

[/quote]

Aha, se strinjam. In to so izkušnje iz cca 10 let nazaj.
[/quote]

Sploh ni važno, letošnje, lanske, izpred deset let….. naslednje leto boste vsi skup spet dol.

[/quote]

Zgodovino bi morali vsi jemati kakor ustreza nam, ne drugim. Hrvati to vztrajno počno, vseskozi!
[/quote]
Aja, komu nam, Slovenci smo glavni na svetu ali kako? :-)) Če bi še ostali svet mislil tako kot ti, pol tebe ne bi bilo, ker bi te večji tako izbrisali ali pa bi bil v najboljšem primeru kje pod avstrogrsko. 🙂

Seveda niso, sam sem sicer bil v marini v Šimuniju, ne v kampu in so zelo prijazni.

[/quote]
Aja, komu nam, Slovenci smo glavni na svetu ali kako? :-)) Če bi še ostali svet mislil tako kot ti, pol tebe ne bi bilo, ker bi te večji tako izbrisali ali pa bi bil v najboljšem primeru kje pod avstrogrsko. 🙂
[/quote]

Nismo glavni na svetu, ampak resnično žalostno je, da tudi na svojem nimamo občutka, da smo glavni tu. Ali bolje, nimate, oziroma verjetno ne morete imeti, ker niste na svojem. Če bomo gledali na zgodovino po tvoje, nas verjetno do koliščarjev na barju itak niti ni bilo ali kako? Ko se vsi okoli trkajo po zgodovini, ki njim ustreza, mi je pravzaprav čisto vseeno za tvoje mnenje, jaz bom za svojimi prepričanji, tudi če se tebi zdijo mimo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close