Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kaj hrvaško morje, Baltik!

Kaj hrvaško morje, Baltik!

Baltik je zakon…ni vroče, ljubitelji valov bodo uživali, prav tako tisti, ki so gledali Gospodarja prstanov, je črno dno, vse skupaj Mordor stil…pa še nadležnih sladoledarjev ni…

Ahh baltik je preveč umazan in grd. Vsem ljubiteljem neokrnjene narave priporočam Dzerzhinsk v Rusiji. Tja gremo vsako leto in takšnih plaž kot so tam ne vidiš nikjer na svetu..
[img]http://www.cbrneportal.com/wp-content/uploads/2013/11/DZERZHINSK660x400.jpg[/img]

Opiši malo, saj je vsaj meni pomemben stik z vodo. Bolj vizualen. Zanimajo je cene, temperature vode, ljudje, okolje in slično.

Premrzlo, prepusto, preveliki valovi. Ne, hvala.

To je čisto drugačno morje, kot smo ga vajeni. Zanimivo za pogledat.

Zanimivo, Baltik mene ni očaral.
Polno meduz, trave, čudna obala, vse nekako “jezersko”, nič kristalnemu morju podobno.
Sem pa bolj uživala v Severnem morju na Danskem.
Vetrovno, hladno, ampak čisto, nepregledno, kilometrske plaže za spuščanje zmajev…

Te pescene obale Severnega morja so tudi meni vsec, ko pa plujes bolj severno, proti Oslu, Bergnu je pa tudi tam morje temno kot Baltik, crno, srhljivo…vsaj meni, ki obozujem barve morja od turkizne, zelene do temno modre.
Hrvaska ima kljub vsemu cudovito obalo. In diseco…se spomnis, ko stopis iz avta in te objame vonj borovcev!? Tega ni drugje in ta vonj imamo Slovenci v svojih genskih zapisih.

za ljubitelje baltika…

http://www.jantarnapot.eu/

Ja, ce gremo iskat jantar na obalo. Ampak mi se v morju predvsem kopamo. 🙂 In zato vedno znova in znova romamo na morja.

Cene so odvisne, kje si, avion povratna karta recimo St Peterburg Zagreb je 300 evrov, če koga zanima, lahko vprašam kake so cene v Litvi!

Baltik je zakon!

Ufff smo bili junija v Latviji, morje zelo mrzlo, enako v Scheveningenu na Nizozemskem, kilometri peščenih plaž, ampak morje mrzlo in sivo tudi sredi poletja, enako v VB….je lepo za videt in vse, ampak za kopat pa ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close