Odpoved morja
Moja zelo dobra prijateljica je ze v marcu rezervirala aranzma za njo in moza na hvaru v hotelu sirena (ultra all inclusive). Ker je njena mama zelo zbolela, zdaj z mozem ne bosta sla na morje. Midva z mozem imava ravno v tistem casu (ko je rezervirala hotel) dopust, vendar sva mislila iti kar na blef proti crni gori. Prijateljica nama je ponudila njun aranzma (ni placala odpovedni riziko) za 80% cene. Odlocila sva se, da bova sla. Hvar nama je ze od nekdaj zelo vsec. Zdaj pa me zanima, ce je kdo tukaj na zem forumu, ki je ze bil na hvaru v hotelu sirena in kako je bil zadovoljen. Vem, da so sobe preproste in me to ne moti. Predvsem me zanima okolica/plaza in hrana.
Po tem, kakor si napisala, bi jaz prebrala, da tebe zanima predvsem, če te je prijateljica nagnila. No, povem, da sem prevzela eno rezervacijo, ki bi sicer šla v nič, za 50%. Sicer ni bila prijateljica, komaj kaj znanka, ampak poglej že, če ni kakšna last minute cenejša kot 80% aranžmaja. Sicer lepo od tebe, ampak ti delaš njej uslugo, ne ona tebi, mar ne?
Seveda ji delam uslugo. Je pa res, da sva si z mozem ze nekaj casa zelela obiskati hvar, ker nama je zelo vsec. Na netu sem malo brskala in nasla samo stare komentarje par let. Letos je pod okrilje hvar-hotel sirena vzela turisticna agencija relax in ponujajo res ogromno stvari. Cena se nama je zdela ugodna glede na to da je ultra all inclusive. Nisva zahtevna glede nastanitve. Ampak me vseeno zanima, ce je tu kdo ki je bil pred kratkim v tem hotelu in lahko pove iz prve roke
Predvidevam, da gresta z avtom, torej do Splita in na trajekt, je najboljša varianta.
Hvar je sam po sebi čudovit in povsod imaš zalivčke za kopanje, plaže so ena taka, druga taka, je pa skoraj na vsaki plaži del z drobnimi kamenčki in lepim vstopom v morje.
Sam hotel je skromen, ponudba tudi, ampak … Hvar je lep 🙂
Obiščita Stari grad, je ful lepo.
Vrboska je tudi čudovita.
Iz Jelse imata izlet na Bol.
Iz Hvara je bil včasih izlet v Dubrovnik.
Mislim, imaš si kaj pogledat in imaš v čem uživat. S varom nikoli ne fališ.
Forum je zaprt za komentiranje.