Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hotel Adria – Biograd na moru

hotel Adria – Biograd na moru

Je že katera dopustovala v Biogradu na moru v hotelu Adria ali hotelu Kornati?

Hotel Adria – zanima me predvsem, če je daleč do plaže, kakšna je (imamo malega otroka), kakšna je notranjost hotela.

Danes je itak mrzlo, pa mi naj (prosim, prosim) katera napiše kaj več o Biogradu, kaj je za počet, kam na kakšen izlet, ….se zahvaljujem že vnaprej.

Alenka

Biograd je prav lušten kraj. Za sprehode ni problema: mesto je kar veliko, promenada z vsem mogočim (trgovinice, štanti), če vam je to všeč, zelo zelo dolga pot ob obali, lahko do marine, lahko po gozdu. Za izlete je blizu Zadar, slapovi Krke…

V hotelu, ki si ga izbrla, sicer nisem bila, je pa ob morju. Plaža tam je betonska, nekaj tudi zalivčkov s kamečki za otroke, na začetku julija je bila voda kristalno čista (modra zastavica).

Splača se na dobro založeno tržnico po sadje, ki je res domače, pa še cene nekoliko nižje kot pri nas.

V relativni bližini Biograda sta 2 narodna parka. Slapovi Krke in Paklenica.
Pa Zadar je tudi treba obiskati.

Jaz grem v Kornati. Vem pa, da sta oba ob morju. Vpiši malo v google oba hotela pa ti vse pokaže.

Ja, saj sem že iskala po internetu in tudi našla………rada bi še kakšne izkušnje.

Kornati so ob morju, ampak baje ob marini, tako, da me ta odvrača, Hotel Adria pa je v borovem gozdičku in je baje 400 m od plaže …. tu me pa zanima, če je kaj hribčka ali je je to na ravnini.

Aha, kolikor sem uspela zvedeti, ni nobenega hribčka, je pač v borovem gozdičku malo oddaljen od Kornati. Sobe so mi tudi izgledale lepše v Adrii kot v Kornatih, vendar je mene premamilo, da je na novo prenovljen in ima klimo.

saj ima Adria tudi klimo

Ojla, mi smo bili letos v Biogradu in moram rečt da je bilo super.
Sicer nismo bili v hotelu, ampak v app.

Ta hotel Adria je res malo oddaljen od plaže. Se mi zdi da so hodili čez gozdiček.
Na plaži smo spoznali nek par z otročkom , ki so bili v hotelu Adria.Veliko je v hotelu Slovencev, hrana je baje dobra…

V glavnem nam je bil Biograd super in se bomo še vračali.Cene niso zasoljene npr. sadje, zelenjava…), vedno je malo pihal maestral tako, da je bilo za preživet, saj smo imeli celih 14 dni sončno vreme in +33 stopinj.

Lp

še to, lanka, kdaj pa greš?

Ravno 1.avgusta smo se vrnili iz 10 dnevnega letovanja iz Biograda na Moru. Bili smo v hotelu Adria.

Hotel je prenovljen, klimatiziran, brisače menjajo vsaj drugi dan. Mi smo imeli pol penzion in moram reči da smo bili z hrano zelo zadovoljni. Tudi osebje je bilo prijazno.

Plaža je slabih 10 minut od hotela. Plaža je delno mivka, delno zabetonirana. V morju je mivka, sem ter tja tudi kakšen kamen.

Mi smo šli še na ogled slapov Krke in na Kornate.

Drugo leto se (če bo le vse po sreči) zagoto vrnemo v to mesto. Vsi smo bili nad njim naravnost navdušeni.

Hotel Adria je v borovem gozdu, res oddaljen 300-400 m od morja – namreč zaliva Soline, kjer je dosti sence in v morju mivka. Do morja se spustiš po “hribču” navzdol po senci. Nam je bilo zelo všeč. Ob plaži imaš veliko raznovrstne hrane.
V hotelu Adria smo bili pred 3 leti, ko je bil obnovlje. Prostorne sobe in lepo urejene. Hrana je bila samopostrežna z malo manjšo izbiro. Mi smo bili preko Relaxa, ki je imel tudi svoj klub. Otroka sta uživala. Prehitro je minilo 14 dni, da bi vse raziskali. Do mesta je približno 15 minut. V mestu se je vsak dan nekaj dogajalo. Za nas je bil Biograd super, vendar vedno izberemo drug kraj.

LP

tudi morje, 12.08.

Kolikor so meni povedali je kar oddaljen od morje, pa po hribu navzgor! In so mi v turist. agenciji odsvetovali, ker je pot slaba in je težko z vozičkom…menda so tudi stopnice in zelo navkreber.

mi pa 21.8.

V Biograd hodimo od pantiveka. Zdaj ko imam sama malega otroka pa še rajši. Izleti: lahko se z kolesom peljete okoli Vranjskega jezera, ki se izliva v morje, zvečer se lahko sprehajate po rivi in vse do campa Soline. Če imate rolerje jih vzemite s seboj, pot je tlakovana z tlakovci. Če se otroku zahoče peljati z trajektom, lahko skočite na otok Pašman (10 min vožnje). Mi gremo velikokrat tudi v Pakoštane, 7 km naprej. Selo na moru. Najdeš osle in podobne domače zivali. Vse je pristno.

Edino kar mi v Biogradu ni všeč so zabave na bazenu in mi pravimo Las Vegas (nočno zabavišče na prostem).

Meni je Biograd zelo pri srcu, domačini pa so tudi zelo prijazni. Mi se odpravljamo v ta konec v sredini avgusta in ze komaj čakam.

Hotel Adria – avgust špica sezone Hotel je poln prevladujejo pa gostje čehi.
Sobe so kar solidno velike in so klimatizirane, Zvočne izolacije ni tako da si vedno na tekočem kaj počne levi desni in sosed nad teboj… v sobi ni hladilnika … Kopalnica precej zmahana. Za odpiranje drsnih balkonskih vrat in omare je potrebno kar nekaj moči, povzročajo cel kup hrupa
Hotelski bazen je soliden tudi voda v njem je čista, je pa veliko premajhen za vse goste hotela, All inclusive terasa premalo miz stolov strežejo samo v plastični embalaži. Kar se pa hrane tiče so čisto brez domišljije vsak dan več ali manj isto samo drugačna postavitev.Z sadjem so zelo skromni, vedno dve enaki sladici in enaki juhi… Ob času kosila in večerje čakaš v vrsti za določeno jed tudi po pet minut, pa na prosto mizo tudi, solate skromno tri vrste za kakšno olivno, bučno olje ali balzamični kis še niso slišali, prav tako za dietno ali vegeterjansko hrano. Najbližja plaža pa je izmerjeno 600 metrov oddaljena en del po hribu navzdol potem pa po soncu… v špici sezone je plaža tudi čisto zapolnjena. Parkiranje pred hotelom je doplačilo 4 eur na dan ob hotelu pa 2. Internet je ob recepciji eno uro na dan zastonj za kaj več interneta pa je potrebno doplačilo.
Naj zaključim takole: Biograd mi je všeč verjetno ga spet obiščemo vendar ne več v hotelu Adria.
Za ta denar bi se lahko malo bolj potrudili!

Hotel Adria je super hotel v Biogradu na Moru, ne vem zakaj ljudje toliko kritizirate ta hotel. Hotel je čist, vsak dan nove brisače, kopalnice urejene z armaturkami sanotechnik, je klimatiziran, za drsna vrata ne potrebuješ ne vem kakšne moči kot se tu prikazuje, do plaže je 300m, fajn za sprehod, hotel v super borovem gozdu, mirno okolje itd. Sploh pa,da ne omenjam, hrana je SUPER. Vsak petek imajo dalmatinski večer, kar je še zelo posebno doživetje ob svečah in baklah. Vse to je vredno tega denarja, ki ga plačamo. S parkiranjem pa je žal že vsepovsod, da se parkirni prostor plača.
Tistemu, ki pač ni kaj všeč naj ne kritizira in naj gre drugam.

lp

Kaj naj rečem ,nikoli več!Hotel je res po hribu navzgor ,po makadam cesti ,polni smeti ,osvetljave do hotela ponoči ni,tako ,da ponoči hodiš do hotela v temi,po gozdičku.Hrana je še kar .le sladica tri vrste ves dopust,jabolka kot sadje,sobe ne sesajo ,le smeti pobere.Če imaš srečo ti brisače menjajo na 5 dni,če ne rečeš,klju temu ,,da so na tleh.Obnovljene sobe so takšne ,da pohištvo razpada,tiste ,ki pa niso so pa v razsulu.Če kdo kritizira nena brezveze.Letos so bili sami slovenci in groza.Pijačo smo dobivali v 1dl plas.kozarcu,sladka pijača neka +++,žganega do zadnjega dne nismo dobili,ker niso sploh imeli.Joj ,če imate kaj pameti ne hodite tja,idite v apartma ,ki bo ob morju za 30 eur pa bo nadstand.Preprosto to kar plačate ne boste dobili,tudi osebje je za menjat,zamazano ,neprijazno,ne ve kje je kaj v hotelu,kaj nudijo,pa internet moraš plačat,kljub temu ,da naj bi bil brezplačen.Na mizo čakaš pri vsakem obroku,ker ne pospravljajo dovolj hitro ,saj se imajo veliko za zmenit,tako ,da si jo sam pospraviš in ji zdevaš hrano na voziček,roman bi lahko napisala.Receptorka ne ve katera kolesa odajajo v najem in nam skoraj od gosta da,dobro ,da je bil v bližini,groza.Ne hodit tja

Pozdravljeni,

mogoče malo izven teme- eno vprašanje za fifi4- imaste mogoče kakšen kontakt za apartma?
Hvala.

Zdravo.

FIFI4 mi lahko prosim posredujete kontakt od apartmaja v biogradu na moru? (lorencic.natasa@gmail.com)

Podpis.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close