Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Road trip po Kaliforniji?

Road trip po Kaliforniji?

Planiramo road trip po Kaliforniji – kakšrnekoli info dobrodošle, če je že kdo opravil to pot 🙂

Jaz sem bila pred nekaj časa (letos) na eni taki varianti.
Moraš pa malo več povedat kaj ste si zamislil oz. V kakšnem obsegu.

Mi ravno odštevamo dneve do odhoda. Pollyana, kaj bi bile top 3 stvari, ki bi jih priporočila (izven klasičnih ogledov)? Mi gremo SF do LA, potem pa noter mimo vsega možnega vse do Monument Valley v Utahu, pa nazaj mimo vseh puščav in parkov spet do SF.

Ja ja, tudi to je čar google maps, da lahko greste vi na roadtrip (skoraj kjerkoli po svetu). Zdaj se pa pripnite kajti začenja se street view. Upam, da ste se že dogovorili, kdo bo prvi vozil miško!

Mi smo tudi šli to varianto nekaj let nazaj. Čudovito. Pristali v LA, potem po narodnih parkih, tudi Monument Valley, pa seveda Grand Canyon in Yosemite. Od mest smo si ogledali Palm Springs, San Francisco, Las Vegas in seveda Los Angeles. Nepozabno!

Poleg vseh ostalih nacionalnih parkov, meni nepozaben Antelope Canyon.

Ker si bolj nevešča, ti predlagam, da poiščeš na potovalnih forumih izkušnje SLovencev, še več izkušenj pa imaš na tujih forumih. Tudi SLovenci že pišejo popotovalne bloge – imaš tega polno.

Mi tudi tako planiramo že več kot 15 let, ko gremo na druge celine – preberemo si izkušnje, mnenja drugih. Potujemo pa vedno v lastni režiji.

Bili pred kratkim- najlepše je vsaj za moj okus od SF po ocean roadu, pa v Sequoia National Park Grand canyon je lep, jaz bi preskočila dolino smrti, je za videt, samo pol se cel dan voziš, mi smo skrokani od Las Vegasa se vozli po tisti vukojebini celi dan.

Ne pozabite na Hollywood studios, to je res super.

Če kdo rabi imam veljavno letno karto (annual pass) za obisk vseh nacionalnih parkov v ZDA? Prodam za 45 eur. Drugače je 80 dolarjev. Je pa za en avto in štiri osebe….

Prodam annual pass za 40€, veljaven do maja 2018. Prodam tudi TomTom navigacijo, nova, naložene mape 2017, liftime posodobitve: 80€. email: bosstjank@yahoo.com

Zivjo!me zanima ali je annual pass se na voljo in do kdaj je veljaven?..hvala..

Zivjo!me zanima ali je annual pass se na voljo in do kdaj je veljaven?..hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close