Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice z LPP do vznožja Šmarne

z LPP do vznožja Šmarne

Zdravo,

zanima me, s katero številko LPP avtobusa lahko grem v nedeljo do vznožja Šmarne gore in na kateri postaji iztopim? Vseeno mi je po kateri poti se gre gor, samo da ne bo preveč hodit od postaje do začetka poti. Na avtobus bi se vkrcala v Šiški ob Celovški.

Hvala za odgovore in lepo soboto vsem =)

Med tednom je št. 8, ob vikendih pa jo nadomešča 1 s še neko črko. V glavnem, končno postajališče mora biti Gameljne oz. vprašaš šoferja, če vozi v Tacen. Dol greš na postajališču Tacenski most, to je takoj, ko bus prevozi ta most, ki ga res ne moreš zgrešiti. Tam blizu je parking, kjer se začne najbolj oblegana pot. Najbrž vas bo na busu še kar nekaj somišljenikov in se bo tam kar konkretno izpraznil.

Potem je št. 15, ki vozi v Tacen, nato pa ob vznožju Šmarne gore proti Medvodam, tako da te lahko zategne še na kako drugo izhodišče. Ampak med vikendi bojda ne vozi 🙁

Če obstaja še kakšna varianta, me bodo pa drugi dopolnili.

Najlepša hvala, zelo si mi pomagal/a. 🙂

Tale varianta je malo bolj odbita in zahteva tudi malo več brusenja pet.

Greš na 25, smer Medvode, dol v Mednem, tam čez brv čez Savo, na drugi strani ni več tako daleč do policajske akademije, tam blizu pa se že začne še najzahtevnejša pot na Šmarno goro, zajle pa to. Če ne poznaš terena, ne bi bilo švoh, če bi na planem bil kakšen domačin, ki bi te znal usmerjati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close