Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kaj sploh delate na morju?

Kaj sploh delate na morju?

V temi o sončnih kremah berem, da se praktično ne izpostavljate soncu, 2x zaplavate in se umaknete v senco. Ker na plaži ni toliko sence, kaj pa potem delate na morju? Jaz ne smučam, zato pozimi ne hodim na smučišče gledat smučarjev. Kaj torej neljubitelji sonca in morja delate ves dopust tam?

Pa ponocujejo vec, kasr jih je volja a ne…. Se ne pritozujem – vec ljudi izven plaze, vec placa zame. Oz. Kjer so bazeni, se folk raje po njih valja, kot v morju. Ves, kako je to fejst …
Za ene je ze sprememba okolja sploh morska klima, dovolj z odklop …
No, upam, da bodo pa[code][/code]davine vodo shladile, ker tole ze ni normalno …

Vsi v senci, pa vsi zapečeni pridejo domov:).

Hodimo samo na plaze, kjer je vec kot dovolj naravne sence:)

Mi spimo, dokler spimo. Ce smo pridni, se gremo najprej kopat za urico al pa dve, potem na zajtrk. Ce ne, zadevo obrnemo. Potem gremo domov, beremo, se igramo karte, clovek…, skuhamo kosilo, se pogovarjamo… miljon stvari. Po cetrti, ponavadi okrog petih gremo spet na plazo . Dnevi kar zletijo mimo, nismo pa sovrazniki, ampak obozujemo morje, sonce…

Da dodam: smo v kampu in otroka sta ravnokar prisla z zabave: glasba, ples, predstava.. vsak dan malo drugace. V casu dopusta pa s kolesom naredimo tudi brez stevila kilometrov. Skratka popoln odklop. Kako pase: )

Komaj čakam, da mine.

Mi uživamo v kampiranju pod borovci. Če je pogled na morje in vonj po morju, je to višek kampiranja. Pa kolesarjenje, ležanje pod borovci v mreži razpeti med drevesi pred prikolico (ne ležanje na plaži – le zakaj?),………..

Pri denarju pa očitno niste, v kampe hodi nižji sloj.

[/quote]
Kateri sloj si pa ti?

Morje ni praženje in plaža.
Da se počet še čuda stvari, uživat, si spočit.

Avtorica, razmisli o neskončnih možnostih. Mučenje na plaži je le ena od mnogih.

Belci, prepustite plaže nam, to ni za vas, boste raka fasal. Lepo v sence, hotelske sobe in jame, za to ste rojeni, ostalo ni za vas

[img]http://www.gifbin.com/bin/052009/1243271414_black_guy_laughing.gif[/img]

Z veseljem grem na morju. lepo mi je plavati in opazovati sončni zahod, to je pa tudi vse. Zelo hitro se vsega naveličam. Ko menjam okolje, me popade huda nespečnost, ne morem spati, zato si želim čimprej priti domov.
Zdi se mi za malo, dati toliko denarja, zato da se tam matram in da lahko povem, kje sem bila. Res, me ne briga.

Ob 8h po zajtrku na plažo. Tam branje in plavanje, najraje v senci. Ob 11h v apartma, potem kosilo, pa sisesta do 16h, takrat spet na plažo – tam branje in plavanje. Ob 20h nazaj na večerjo. Tako je bilo letos in po možnosti vedno. Niti malo mi ni dolgčas, spočijem se u nulo.
Ko so bili otroci majhni, sva si z možem skrb v času branja delila, zdaj so trije že skoraj odrasli in vseh pet nas počne isto.

Jao, kira žalost tole.

Jao, kira žalost tole.
[/quote]

Joj, jaz bi tudi bila tako žalostna. :-))))

Jao, kira žalost tole.
[/quote]

Ampak samo zate in si zato omisli drugačen dopust. Ker njim pa očitno paše točno tako.

Kaj počnemo? Spimo do 8 h otroci še kako uro več. Grem na obalo na travarico in kodi pa je ura 10. Pojemo zajterk se kremo skopat pa mal sončkat pa je ura 12 al pa še mal čez. Kosilo, poležavanje v senčki z dobro knjigo v roki ali pa dober seks. Po 18 uri včasih ja včasih ne gremo spet na plažo kjer ostanemo do sončnega zahoda. Večerja, mesto, druženje, kartanje, spanje, sptehodi, tek, posvečanje drug drugemu….skratka vse je sproščeno in v izi, brez ur, brez načrtov.

Hja.. pojma nimam kaj delam ampak dan kar mine. Dopoldan smo na plaži, potem po kruh in sladoled.. nekaj u izi skuhat, pa malo počiti čez tahuj vročino – ponavadi smo pogledali kako risanko lepo na klimi, potem spet voda, pa sto idej od otrok, zvečer ko gresta pa spat sva pa sploh še večji lenobi. En na mreži, drug na ležalniku pred prikolico s pogledom na morje kaka debata, takratki..
Na morju sem sicer zato, da se spočijem ne da sem vsa natempirana.

Barca, kaj se dogaja v Stari Barbarigi na tisti plaži zraven stare hiše. Baje je en privatnik nekaj zagradil in nabil cene v nebo.

Kaj se dogaja?

Rit namakam, pijem ledeno mrzel mojito, z ribiči debatiram, se žogam, ribe jem, če vidim na obali debelo babo, vpijem da je kit nasedel…

Ves ljubi dan in globoko v noc bi metala karte. 14 dni direkt v zilo.

Ves ljubi dan in globoko v noc bi metala karte. 14 dni direkt v zilo.
[/quote]

A ne sexaš v mesečevem zalivu?

[/quote]

Ha ha ha :-)))))) ti pa očitno nisi preveč odprte glave 😛
Mi smo dolga leta hodili v kampe, pa imamo denarja dosti več kot večina :-PPP

Jao, kira žalost tole.
[/quote]

Za kretene je to žalost, jasno, sicer pa čestitam. Tudi nam so všeč take počitnice 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close