Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Avgusta tri dni nekam brez gužve

Avgusta tri dni nekam brez gužve

Če bo večina ☺️ avgusta na morju to pomeni, da obstaja kakšen kotiček v Sloveniji kjer ne bo gužve? Če bi obstajal bazen, kakršenkoli bi bilo že kičasto.
Imam kakšno možnost?

Hvala za vse ideje
😀

Pa mora biti ravno bazen – voda?

Nisi mogoče razmišljala o drugačnem dopustu? Uživanje v čistem zraku, naravi, gozdovih, ki jih imamo in ne cenimo dovolj.

Poskusi Trnovski gozd nad Ajdovščino. Gozd da te kap. Kolesarjenje, pohodništvo, padsalstvo…………………

Poskusi dopust preživet drugače kot v vodi. Nekaj novega izvirnega.

Me prav žalosti, kako v hribih, gozdovih uživajo predvsem tujci.

V bazen greš lahko v torek popoldan. Saj plavat več kot 2 uri ne moreš skupaj. Ostalo pa je ležanje in tipkanje po telefonu.

Bazen seveda ni nujen. Ta mi hodi po mislih, ker je tako vroče te dni.
Hribi so super samo hodila pa res ne bi navzgor ☺️ Po ravnem me sprehod sprošča kaj več si pa trenutno ne želim. Dejansko bi rada par dni prezivela nekje v miru s knjigo in kakšno družabno igro. Če to avgusta sploh obstaja seveda.

Meni sta voda in sonce vir življenja, je lepo kje v gozdu, a je prav kičasto, če je v tem gozdu še potok, če je pa jezero kje, je že raj.
2x smo se selili in sem si želela kam blizu reke, ni pa bil pogoj, a evo, smo že 20 let ob reki. Neprecenljivo.
Glavni letni dopust mi je pa svoboda, seveda povezan z razgledom brez konca, pa naj bo morje ali Panonska nižina, samo da se mi oko ne zaleti v kako oviro.
Nimaš kaj, nismo si vsi isti.

Meni sta voda in sonce vir življenja, je lepo kje v gozdu, a je prav kičasto, če je v tem gozdu še potok, če je pa jezero kje, je že raj.
2x smo se selili in sem si želela kam blizu reke, ni pa bil pogoj, a evo, smo že 20 let ob reki. Neprecenljivo.
Glavni letni dopust mi je pa svoboda, seveda povezan z razgledom brez konca, pa naj bo morje ali Panonska nižina, samo da se mi oko ne zaleti v kako oviro.
Nimaš kaj, nismo si vsi isti.
[/quote]

Pozabila si na bistvo. Je gužva ob vaši reki? 😀

Točno to kar iščeš – Big Berry ob Kolpi – Primostek. V celem ogromnem kampu je le par novih hišic, resnično mir in tišina. Izjemno topla Kolpa je primerna za kopanje, vsaka hišica ima jakuzi, v ceno vključeno tudi čolnarjenje in kolesarjenje. Res lepe hiške-tudi za 6 oseb. Cena za 6 oseb – hiška+zajtrk in vse zgoraj našteto: 200€ na dan..

Navijam za Kolpo.

Hribi so super samo hodila pa res ne bi navzgor ☺️ Po ravnem me sprehod sprošča kaj več si pa trenutno ne želim. Dejansko bi rada par dni prezivela nekje v miru s knjigo in kakšno družabno igro. Če to avgusta sploh obstaja seveda.
[/quote]

Uzivaj mir in svez zrak v plansarski kocici na Pokljuki. Hodis po ravnem :).

[/quote]

[/quote]

SE strinjam z Pokljuko. Super. Pa še kovter rabiš za ponoči. Ne pa vročina.

Avtorica – ne pričakuj poleti nekih kotičkov z vodo, ki niso natlačeni.

Pa da rečemo Drava, Sava, Idrijca, Soča……………………………………pa vse toplice z bazeni.

[/quote]

SE strinjam z Pokljuko. Super. Pa še kovter rabiš za ponoči. Ne pa vročina.

Avtorica – ne pričakuj poleti nekih kotičkov z vodo, ki niso natlačeni.

Pa da rečemo Drava, Sava, Idrijca, Soča……………………………………pa vse toplice z bazeni.
[/quote]

Fora Big Barrya ob Kolpi je ravno v tem, da ni gneče, da je mir … na take goste ciljajo. In voda par metrov od hišic.

http://bigberry.eu/sl/najem-hisice/reka-kolpa-slovenija/hiske/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close