Kanegra – samo kopanje
Če ne greš čez rampo z avtom, je kar za hodit ene 10 minut do plaže, do tiste taglavne dol pa kar 20 minut, je pa travca ko tepih in betonska plaža, pa skakalnica, ki je ene 4 metre visoka, poleg je en tak fensi lokal s senčniki v stilu, dva tenis igrišča in košarkaško ter nogometno igrišče, asfaltirano, odbojka na mivki in seveda trgovina konzum, naprej je pa baje nudo plaža, tja pa nism šel, ker imam prevlkega curaka, hehe… hec. Men je bilo ok. na tisti travci ob odbojkašem igrišču, spet bi šel tja za kakšn dan, če mi ne bi bilo treba čakat na meji, to se mi zdi pa brezveze za en dan.
A pa spustijo cez rampo za en dan? Je verjetno tud kaj za plačat?
[/quote]
Jst sem šel preko agencije lani, tako, da ne vem, vse sem plačal v paketu, avto pred bungalovom, ki so obnovljeni, ki pa niso sploh tako poceni.
Ziher je za plačat, za to so rampe, hehe ampak, če se malo neumnega narediš, avto pred rampo parkiraš pa probaš prošetat dol, samo je zoprno z vso opremo. Mi je pa ostala v prijetnem spominu, zvečer na karaokah po večerji, itak slovenci, mlada družba, pijani, ko tuke, pa se spravjo pet, hehe…
A pa spustijo cez rampo za en dan? Je verjetno tud kaj za plačat?
[/quote]
Jst sem šel preko agencije lani, tako, da ne vem, vse sem plačal v paketu, avto pred bungalovom, ki so obnovljeni, ki pa niso sploh tako poceni.
Ziher je za plačat, za to so rampe, hehe ampak, če se malo neumnega narediš, avto pred rampo parkiraš pa probaš prošetat dol, samo je zoprno z vso opremo. Mi je pa ostala v prijetnem spominu, zvečer na karaokah po večerji, itak slovenci, mlada družba, pijani, ko tuke, pa se spravjo pet, hehe…
[/quote]
Mi je zadeva že postajala zanimiva, da bi šla za par dni, do zadnjega stavka …
Vsekakor na dopust čim dlje od Slovenčkov! Pa karaok in ne vem kakšne animacije tud ne rabim.
Forum je zaprt za komentiranje.