Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Mirabilandia, vstopnice

Mirabilandia, vstopnice

Začetek julija gremo v Mirabilandijo. Nismo še bili, pojma nimam.

Gledam na netu, vstopnice ful drage… Pol najdem tole:
https://topqpon.si/ponudbe/5555/ekskluzivna-ponudba-vstopnica-za-zabaviscni-park-mirabilandija-veljavna-kar-2-zaporedna-dneva/ …. in ne razumem, v čem je fora? Mislim, saj to je več kot pol ceneje, kot pa cene na uradni strani parka gledam?!

Je parkirišče tud za plačat pri parku? Ziher je, a ne?
Mislite, da bo gužva? Definitivno, a?
Lp

Cena preko uradne strani je 22,90 Eur medtem ko tile ponujajo za 22,50. To zame ni pol ceneje. Parkirišče se plača, med tednom ni pričakovati pretirane gužve.

Mi smo bili ene tri leta nazaj. Kok so bile karte žal ne vem sigurno čez 100 eur za nas 4. Mislim da lahko koristiš karte dva dni ce vzames še vodni del. Mi smo spali na parkirišču ker je dovoljeno. Cena parkirišča zanemarljiva. Gužva bistveno manjša kot v gardelandu. Je pa ogromno vodnih atrakcij in hočeš nočeš si moker do gat. Če je vroče ti paše če je oblačno si ga nasrkal.

Saj lahko karte kupiš prek neta tudi na njihovi uradni strani in precej ceneje kot na blagajni, ravno tako veljajo 2 zaporedna dneva …

mi smo bili v Mirabilandii sredi maja letos, od ponedeljka do četrtka.
Preko spleta kupili paket hotel + karte, cena okoli 450€, za zelo dober hotel,
nočitev z zajtrkom in karte za 3-dnevni obisk parka.
Se da dobiti tudi ceneje, nekje od 350 € dalje za enako zadevo, torej hotel in karta za 3 dni.
smo bili štirje, 2 odrasla in 2 otroka, 15 in 9 let.
Parking je brezplačen in ogromen. Gužve (vsaj takrat) nobene, ampak res nobene, nikjer nisi čakal za vožnjo, smo se navozili do onemoglosti. priporočam res!

Samo da ponavljaš za drugimi in napišeš post – koliko si že plačana za vsako objavo? To gre na normiranca?

popravek: parking je res ogromen, ampak ni brezplačen, 5 € stane za cel dan,
kar se mi ne zdi velik strošek. Mi smo bili od 10.00 ko se park odpre in do 18.00 ko se je zapre.
V poletnih mesecih je odprto dalj časa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close