FKK Kažela
Moj odgovor najbrž ni več relevanten. Tja smo šli ene parkrat v zadnjih letih Jugoslavije, ko sta ta stara dva nekaj tripala na takrat kao moden “naturizem”. Na črni borzi smo pač nabavljali v tistem času silno iskane marke, šilinge, švicarje ipd. Sicer pa že ceste v Istri (oz. od Razdrtega, kjer se je takrat končala AC) so bile čisti obup, v kampu ciganija oz. Balkan v najslabšem pomenu besede, ampak konec koncev je tako itak bilo povsod med Debelim rtičem in izlivom Bojane. Morda ena anekdota. Ko smo kar nekaj let kasneje šli na izlet v južno Poljsko, mi je ob obisku Auschwitza ušlo, da če odmisliš zaplinjevanje in ubijanje, je tam bilo skoraj bolje kot v tem kampu. No, kdo ve, morda je pa zaradi podobne izkušnje Berlusconiju enkrat ušlo, da je na Rabu bilo pravzaprav samo počitniško letovišče….
Na WC, npr., si šel samo prvič, zadnjič in nikoli več, potem si potrebo raje opravil kar v morju. Takrat ni bilo nobenih parcel ipd. pač pa bolj kavbojski sistem, kjer si svoje bivališče prosto namestil, kjerkoli se ti je sprdnilo. Vsaj ena dobra stran je bla, da je bilo po kampu kar nekaj dreves, seveda pa pod njimi največja gužva. Prave plaže sploh ni bilo, povsod namreč samo skalovje, zato so praktično vsi rinili v morje prek nekega “pomola”, ki je bil sicer primarno namenjen splavljanju čolnov.
Morda osebno mi je vse to naturistično sranje skupaj pomagalo pri samozavesti, ko sem opazil, da moj tič pravzaprav ne odstopa od drugih. Mi je pa bilo malo gadno, ker so to bila tista leta, ko se ti je ob zapeljivejših vrstnicah začel strumno postavljati v pozor.
Jaz pa ravno zato rad hodim na te plaže, ker ko ogovorim žensko takoj ve pri čem smo. Če se mi začne postavljati je to le znak, da me resnično privlači in ne fejkam. Moraš vse malo na hodumušen način obrnit in ne boš verjel koliko lažje je na ta način spoznavati dekleta. Grem čez dva tedna ponovno na FKK plažo pri Poreču, mogoče pa ulovim celo kakšno monovko. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.