še enkrat Strunjan
Pozdravljeni,
ker vidim, da vas je kar nekaj, ki vam je poznan Strunjan, vas še jaz prosim za pomoč. Spomladi sem si zlomila gleženj, bila operiranja in imam zdaj vstavljane vijake, ploščico,igle… Zdaj že okrevam – hodim že skoraj normalno, seveda pa moram še naprej vaditi, paziti in čim bolj sama poskrbeti za svoj gleženj.
Zdaj pa k bistvu. Jesenske počitnice (konec oktobra) ponavadi z družino preživimo v toplicah v Prekmurju, kjer je zelo topla voda. Letos pa to za moj gleženj ne bo dobro, zato bi rada odšla nekam, kjer bo primerno za razgibavanje gležnja. Menda je za to primerno zdravilišče Strunjan.
Zdaj pa sprašujem poznavalce, če poznajo kakšno ugodno varianto za bivanje in kopanje v bazenih. Kateri bazeni sploh so na voljo? Je kaj zanimivega za otroke (5 in 5 let)? Našla sem dva hotela, kjer pa so cene kar zasoljene, zato bi rada našla kaj cenejšega. Kakšen apartma v bližini bazenov.
Skratka prosim za informacije in nasvete.
Najlepša hvala,
Mia
Glede Strunjana ti verjetno ne bom v pomoč, neglede na to, da sem domačinka, ali pa morda ravno zato. Imaš pa vse moje razumevanje glede šraufov, ploščic in igel…želim ti uspešno okrevanje (in kremo Contractubex).
Glede nastanitve pa po moje pokliči v hotel in vprašaj za možnost bivanja v depandansah oz bungalovčkih, če ne imaš mislim, da še nek Telekomov dom (je za vprašat, če oddajajo zunanjim, ker nekatera podjetja oddajajo b.p.) in pa avtokamp Strunjan, morda imajo tudi kako tisto hiško, veš, kot avtodom, sam da je hiška. Mi je žal, ker ti ne znam povedat več, če bom pa kaj slišala, pa javim.
Pozdravljeni.
Sem mamica 4 letne punške, ki se je 2 tedna nazaj opekla po nogi in nam je sedaj zdravnica predpisala kremo Contractubex. Na našem območju (goriška) se je ne da dobiti, tudi v Italiji ne, zato spršujem, če slučajno kdo ve, kje bi se jo dalo dobiti pri nas, da nam ne bi bilo treba v Avstrijo.
Kakšne pa imate kaj izkušnje z primerljivimi kremami pri nas, to sta Dermatix in Kontrakel?
Hvala za odgovor.
Zdravo,
če je vaše iskanje apartmaja še vedno aktualno, si prosim oglejte našo ponudbo:
imamo 8 posteljni apartma v pritličju v stanovanjski hiši v Luciji; smo na mirni lokaciji, pa vendar blizu centra in obale;
Dve sobi sta tro-posteljni, ena soba je dvo-posteljna, bivalna kuhinja, dve kopalnici, dva wc-ja, velik balkon in pokrita terasa, dva parkirna mesta ob hiši; cca 100 m2 površine;
povabite prijatelje ali pa starše, tako si delite stroške najema in pridete ceneje skozi;
naši gostje so iz cele Evrope, zadovoljni so in se radi vračajo;
pridite tudi vi, ne bo vam žal.
cena do 01. sept. 120 € na dan
cena po 01. sept. 94 € na dan
cena vključuje vse stroške, posteljnino, brisače, končno čiščenje, plača se na turistični agenciji;
če ste zainteresirani lahko kontaktirate preko e-mail
lep pozdrav in mogoče na svidenje
Forum je zaprt za komentiranje.