Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice mobilna hišica dopust

mobilna hišica dopust

Ker je najem mobilne hiške kar drag in ker si nekateri težje privoščimo dopust,
me zanima, če je že kdo razmišljal o tem, da bi mobilno hiško ali apartma najel skupaj?
Stroški najema bi se podelili in s tem bi lahko dopust podaljšali?
Mišljeno bolj za enostarševske družine.

Korajžni ste, da bi šli na dopust z nekom, ki ga ne poznate. Jaz sem bila pred veliko leti v takih kombinacijah (pa niti ni šlo za čiste neznance – sestra, njena prijateljica in jaz). Ti povem, nikoli več. Po desetih dneh smo šle domov skoraj na smrt skregane:)

Jaz t.j. tričlanska družina s še eno družino v ogromnem apartmaju z dvema kopalnicama, ogromno teraso. Katastrofa. Smo se dokaj dobro poznali. Nismo pa tega skupnega bivanja načrtovali-prišlo je do prebukacije ;((. Grooooza ! Raje ne grem več na morje.

Lahk se maš pa super fajn. Spoznaš nove ljudi in sigurno si imaš lahko velik za povedat, sploh z nekom ki je v isti sitaciji kot ti. Podpiram! Za to se itak odločj samo taki, ki imajo spucano v glavi.

Večkrat razmišljala, že zaradi družbe, ampak nikoli prakticirala.

Ja, tud jaz imam slabo izkušnjo s tem. Možev bratranec z družino (smo bli v njihovem apratmaju, nihče ni povedal, da tam nabija glasba iz sosednjega bara do 2h zjutraj, uleteli so še eni ljubljančani čisto nepredvideno) in pa pred kratkim s kolegicami. Joj, predno se kam odpraviš traaaja in traaja. Kaj konkretno vas je motilo?

Ja, tud jaz imam slabo izkušnjo s tem. Možev bratranec z družino (smo bli v njihovem apratmaju, nihče ni povedal, da tam nabija glasba iz sosednjega bara do 2h zjutraj, uleteli so še eni ljubljančani čisto nepredvideno) in pa pred kratkim s kolegicami. Joj, predno se kam odpraviš traaaja in traaja. Kaj konkretno vas je motilo?
[/quote]

Vse.))), ženska ni bila za noben žur – sicer tudi midve nisva ravno parti animali (bili takrat), ampak samo spati pa tudi ne moreš. Potem ji ni bilo všeč, kaj smo kuhale (je imela zelo občutljive brbončice), pa zjutraj je rada potegnila, potem sva jo čakali, da smo šli na plažo in je bilo to ob 12 (no, malo karikiram, ampak zelo malo) … skratka, užas od dopusta. Takrat sem prisegla, da nikoli več na ta način.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close