mobilna hišica dopust
Ja, tud jaz imam slabo izkušnjo s tem. Možev bratranec z družino (smo bli v njihovem apratmaju, nihče ni povedal, da tam nabija glasba iz sosednjega bara do 2h zjutraj, uleteli so še eni ljubljančani čisto nepredvideno) in pa pred kratkim s kolegicami. Joj, predno se kam odpraviš traaaja in traaja. Kaj konkretno vas je motilo?
Ja, tud jaz imam slabo izkušnjo s tem. Možev bratranec z družino (smo bli v njihovem apratmaju, nihče ni povedal, da tam nabija glasba iz sosednjega bara do 2h zjutraj, uleteli so še eni ljubljančani čisto nepredvideno) in pa pred kratkim s kolegicami. Joj, predno se kam odpraviš traaaja in traaja. Kaj konkretno vas je motilo?
[/quote]
Vse.))), ženska ni bila za noben žur – sicer tudi midve nisva ravno parti animali (bili takrat), ampak samo spati pa tudi ne moreš. Potem ji ni bilo všeč, kaj smo kuhale (je imela zelo občutljive brbončice), pa zjutraj je rada potegnila, potem sva jo čakali, da smo šli na plažo in je bilo to ob 12 (no, malo karikiram, ampak zelo malo) … skratka, užas od dopusta. Takrat sem prisegla, da nikoli več na ta način.
Forum je zaprt za komentiranje.