Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hrvaška – dolgočasen dopust!

Hrvaška – dolgočasen dopust!

Imam nekoliko neobičajno željo.

Letos poleti bi šel na dopust na hrvaško obalo, vendar si želim nek NEžurerski kraj, kjer ni trum zabave in pijanic željnih turistov. Nekam, kamor se ljudje gredo spočit in v miru dopustovat.

Se pravi, iščem nek kraj, kjer ljudje SO (še zdaleč nisem puščavnik 🙂 ), vendar, kjer je vse skupaj “na izi”.

Kar sem doslej videl, je najbližnji temu Rabac v vzhodni Istri, kamor se folk pride naplavat, šetkat po rivi, spočit in podobno. Se pravi, ali je še kaj podobnega Rabcu…

Otok Rab. Tam je vse u izi.

To sem našla na otoku Hvaru – ima zelo mirne plaže (ne da si sam, ampak da imaš dovolj prostora, ni gužve par ljudi na plaži – seveda to ne velja za plaže glavnega mesta). Slišala sem, da je veliko miru tudi na Pašmanu. Letos pa se odpravljam na Dugi otok, bom videla kako bo. 🙂

Predlagam Pašman ali Ugljan (Pašman je mirnejši) ali pa mogoče Dugi otok. Čudoviti kraji, kjer najdeš mir..Rab po mojih izkušnjah v top sezoni ni to, kar iščeš, ker se v vsaki uvali drenja 5 mini gliserjev z nagimi Italijani/Nemci..

Kornati, Rab, Cres (ne Cres,Cres)….tudi v Istri se najde izven Poreča, Rovinja….izven tiste nemogoče hotelske džungle…

ne grem na hrvaško. Ni šans. tud v slo ne.

Susak, otok pri Lošinju, majhen, brez cest, avtov, 200 domačinov in malo turistov, mir, milina…

Mi hodimo na Hvar v en zalivcek, enih 15 his, 10 minut pes je ena trafika za kruh narocit, prva trgovina 25km. Mir, pa se vse hise so ob morju.
Na bolj juznih otokih imas tega se pa se.

Predlagam Pašman ali Ugljan (Pašman je mirnejši) ali pa mogoče Dugi otok. Čudoviti kraji, kjer najdeš mir..Rab po mojih izkušnjah v top sezoni ni to, kar iščeš, ker se v vsaki uvali drenja 5 mini gliserjev z nagimi Italijani/Nemci..

Nagi so??? Kristus!

Pokrivenik na Hvaru, hotel Timun. Miru kolikor hočeš, edino šetkat po rivi se pa ne moreš.

Ne preveč hvaliti teh vaših kotičkov, saj veste, bodo vsi navalili, potem boste pa jokali.)

Hehe, nimajo se kam navalit, ker ni kapacitet 😉

Otok Iz, Korcula, Ciovo…

Priporočam otok SIlba…..brez avtomobilov, med sezono so še kolesa prepovedana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close