Najdi forum

London 2for1

A je mogoče kdo bil v Londonu in koristil 2for1 in bi bil pripravljen malo povedati, kako to deluje. Berem po netu in mi ni čisto jasno.
Smo 4-clanska družina in bi šli v Madam tussaud. Ni mi jasno, ali lahko to ugodnost koristiš samo, ce imaš karto za vlak za tisti dan, ko gres v muzej ali tudi kak drug dan? Šli bomo z vlakom iz Stansteda, vendar prvi in zadnji dan, v muzej bi šli pa seveda vmes. Pa še kako je z otroškimi kartami?
Če se da komu kaj napisat, bom zelo hvalezna.
Pa mogoče še to: se vam zdi, da se z 11 in 15-letnikom splača v ječe (London dungeon) ali ne?

Vse dni ko boš v Londonu lahko koristiš ugodnosti 2 za 1 s karto za Stansted Express. Preverjeno. Mi smo jo koristili kar na nekaj znamenitostih. Kupila boš dve odrasli karti, otroka pa bosta šla zastonj. Še vedno bolj ugodno kot družinska karta. V London Dungeons pa nismo šli.

O, super. Najlepša hvala za odgovor.
Še to: Se pravi, po internetu naročim voucher in je vseeno, kateri datum in postajo tam napišem?
Ja, res je ceneje: družinska nas pride 119 f, tale 2for1 pa 70.

Vidim, da je tole vpisovanje datumov in postaj nekaj novega. Lani tega ni bilo. Pač napišeš Stansted Airport in datum ko boste prispeli tja. Saj zraven piše, da vaučer velja tudi če je potem druga postaja in drug datum. Vpiši število oseb na vaučer. Vaučerje sprintaj, ker tam na licu mesta ga moraš pokazati in ti ga tudi vzamejo. Seveda imej s seboj tudi karto Stansted Expresa, ker jo bodo hoteli videti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close